Booking.com
Navodila za uporabo in dodatna opozorila Kidkraft izdelkov
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

POMEMBNE INFORMACIJE - PREBERITE PRED UPORABO

Vsi leseni izdelki proizvajalca Kidkraft so ročno izdelani, sestavljeni in poslikani. Vsak izdelek je edinstven /unikat, zato lahko pride do rahlih nepopolnosti, ki pa ne pomenijo napake v izdelavi.

Prosimo upoštevajte, da naša garancija ne zajema uporabe trajnih označevalcev ali pisal, barv, ki niso na vodni osnovi, pisal, pralnih označevalcev ali drugih sredstev, ki poškodujejo izdelek. Upoštevajte tudi, da nekateri od teh učinkovin vsebujejo barvila, ki lahko trajno poškodujejo površino izdelka.

INFORMACIJE O ČIŠČENJU
Očistite površine z vlažno krpo in blagim sredstvom za čiščenje posode, če je to potrebno. Ne uporabljajte čistilnih sredstev, ki vsebujejo alkohol ali amonijak. Ti bodo uničili svetleči lesk na površini izdelka. Za čiščenje in odstranjevanje prahu lahko uporabite tudi čistilo za čiščenje pohištva.

Priporočamo vam, da vsa čistila najprej preizkusite na notranjem delu oziroma manjši površini izdelka, ki ni vidna ob običajni uporabi.

Če imate vprašanja o negi in vzdrževanju tega izdelka, se lahko obrnete na nas in nas o tem obvestite.


GARANCIJA 

Garancija je veljavna samo na proizvajalčeve napake, za obdobje 90 dni od datuma nakupa. V primeru tovarniške napake, bo Kidkraft poškodovane dele nadomestil ali pa se izdelek v celoti naodmesti in bo nakupna cena povrnjena. 

Vsaka stranka je dolžna skrbno preveriti stanje igrače pred in po montaži, manjkajoči, degradirani, zdrobljeni ali nevarni deli, vključno z deli \ ki jih lahko otrok zaužije, lahko povzroči, da se otrok zaduši, ali drugače povzroči poškodbe. Ti deli lahko vsebujejo magnete, kolesa, pritrdilne elemente in priključke. V kolikor opazite kakršne koli napake, NE UPORABLJAJTE igrače in nemudoma ustrezno obvestite proizvajalca. Če tega ne storite, gre za zlorabo. Napačna uporaba, neustrezne MONTAŽE, neizpolnjevanje OPOZORIL, odrasli niso opravljali nadzora, ali nepravilno vzdrževali igračo bodisi namerno ali nenamerno, se ta garancija razveljavi. Za uveljavitev garancije se obrnite na KIDKRAFT SERVIS ZA STRANKE na +31 (0) 20 305 8620  Za navodila, morate predložiti dokazilo o nakupu, Vam pa bodo sporočili ukrepe glede vračila izdelka (predplačilo pošiljke).

OPOZORILO:

Potreben nadzor staršev.
Ta igrača je namenjena za otroke od določene starosti ali več.
Starši naj nadzorujejo igralno površino, tako, da se otroci mlajši od priporočene starosti za katere je namenjena igrača ne vključujejo v igro. Uporabljajte to igračo na tleh. Ne dovolite otrokom plezati na, okoli ali v igračo.


UPORABA IN VZDRŽEVANJE:
Izdelek uporabljajte samo na ravnih površinah.
Redno preverjajte montažo in privijte strojno opremo, če je to potrebno. Če se vzdrževanje ne izvaja redno, lahko izdelek preneha pravilno delovati.Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>