Booking.com
Igrače FROZEN - Ledeno kraljestvo
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Igrače FROZEN - Ledeno kraljestvo

Igrače FROZEN - Ledeno kraljestvo

V kategoriji boste našli vse igrače na temo Ledenega kraljestva FROZEN.

 

OBVESTILO! Na internetu je zaokrožila objava ponarejenih Frozen izdelkov v kateri ni jasno podanih informacij katera igrača naj bi bila ponarejena in katere blagovne znamke (več informacij dobite, ko kliknete na RAPEX). Naše stranke obveščamo, da imamo v naši spletni trgovini STASKKA - Vse za otroka izključno samo originalne izdelke vseh blagovnih znamk, zato se razlikujemo od drugih spletnih trgovin, med katerimi je mogoče najti omenjene ponarejene izdelke. Kvaliteti je zato primerna tudi cena. Vsi izdelki Frozen so v naši spletni trgovini torej originalni izdelki licenciranega proizvajalca Mattel.  Izdelek, ki kroži po internetu pa je ponaredek in je iz prodaje umaknjen zaradi prevelike količine ftalatov.

Naša spletna trgovina stremi kvaliteti in izključno originalnim izdelkom na trgu, k dobrim odnosom s strankami in zagotavljanju varnosti otrok.

Igrače ledeno kraljestvo - frozen

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška hiška Frozen - Ledeno kraljestvo - hišica za punčke
    Otroška hiška Frozen - Ledeno kraljestvo - hišica za punčke OTROŠKA HIŠKA IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ. Otroška hiška Frozen je velika lesena otr..
221,63€
Brez DDV: 181,66€
Igrača Princeska Anna - Ledeno kraljestvo - Frozen
  Igrača Princeska Anna - Ledeno kraljestvo - Frozen OPOZORILO: Ni primerno za otroke mljaše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi delci.   Ustreza standardu ASTM F963. Material: plastika Poreklo: Indonezija Čas dobave: 1 ..
28,22€
Brez DDV: 23,13€
Igrača Olaf Ledeno kraljestvo - 50 cm
Igrača Olaf Ledeno kraljestvo - Frozen - 50 cm On je snežak, ki sanja o poletju. Olaf je mehka igrača, ki ima veliko toplih in prijateljskih objemov za ponuditi vašemu malčku! V višino meri neverjetnih 20" (inchov), to je približno 50 cm! Malčki bodo navdušeni nad podr..
41,37€
Brez DDV: 33,91€
Otroška hiška dvorec Ledeno kraljestvo Disney
    Otroška hiška dvorec Ledeno kraljestvo Disney - hišica za punčke OTROŠKA HIŠKA IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ. Otroška hiška Frozen je velika lesena otroška..
326,54€
Brez DDV: 267,65€
Igrača Princeska Elsa s stekleničko
  Igrača Princeska Elsa s stekleničko - Ledeno kraljestvo - Frozen Anna in Elsa sta sestri iz Ledenega kraljestva. Dekleta imajo moč pri preoblikovanju obleke posameznih lutk.   Napolnite priloženo stekleničko parfuma z ledeno mrzlo vodo in pošprica..
38,47€
Brez DDV: 31,53€
Igrača Princeska Anna s stekleničko
  Igrača Princeska Anna s stekleničko - Ledeno kraljestvo - Frozen Anna in Elsa sta sestri iz Ledenega kraljestva. Dekleta imajo moč pri preoblikovanju obleke posameznih lutk.   Napolnite priloženo stekleničko parfuma z ledeno mrzlo vodo in pošprica..
38,47€
Brez DDV: 31,53€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>