Booking.com
Igralni seti
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Igralni seti

Igralni seti so primerni za otroke stare 3 leta+.

DMCA.com Protection Status  

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Igralni set Pirati
Igralni set Pirati Igralni set Pirati so kot nalašč primerni za mlade pustolovce. Vključuje deluxe piratsko skrivališče, ladjo robustne konstrukcije in celo ločen razvidniški stolp.Igralni set Pirati so sestavljeni iz lesenih kompozitnih materialov in..
181,46€
Brez DDV: 148,74€
Zibelka za punčke Magični Vrt
Zibelka za punčke Magični Vrt Zibelka za punčke tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 5 minut Ve..
110,74€
Brez DDV: 90,77€
Igralni set Raketa
Igralni set Raketa Naš igralni set Raketa bo vašim otrokom ponudil zanimivo igro raziskovanja, saj z domišljijsko igro gremo v globoko v vesolje. Raketa ima interaktivne funkcije, čudovit dizajn in čvrsto obliko. Idealno za majhne otroke, ki jih zanima vesolje, zvezde,..
135,47€
Brez DDV: 111,04€
Otroška hiška Vsakdanji Heroji set
      Otroška hiška Vsakdanji Heroji set Otroška hiška Vsakdanji Heroji set je otroška hiška tako za fante kot punčke, za vse, ki obožujejo gasilce in policaje. Otroška hiška je primerna za manjša stanovanja, saj je na preklop. Ko se igre n..
180,97€
Brez DDV: 148,34€
Aktivnostna miza Slonček - Igralni set
Aktivnostna miza Slonček - Igralni set Naša zabavna aktivnostna miza je vse kar vaši malčki potrebujejo, da se vključijo v igranje zabavne domiselne igre. Svetle barve, obračanje orodja pomagajo malčkom raziskovati, medtem ko igra vpliva na razvoj motoričnih sposobnosti..
184,19€
Brez DDV: 150,98€
Leseni stolček za igrače
Leseni stolček za igrače Velikost: 34 x 31 x 58 cm   Material: MDF (leseni kompozitni material)   Poreklo: Kitajska   Primerno za otroke od 3. leta starosti naprej.      Teža: 4.3kg   - mizica ..
67,71€
Brez DDV: 55,50€
Lesena zibka - igrača
Igrača je namenjena igranju z igračami. To ni zibka za pravega otroka. Velikost: 54x33x30cm   Material: MDF (leseni kompozitni material)   Poreklo: Kitajska   Primerno za otroke od 3. leta starosti naprej.      ..
67,71€
Brez DDV: 55,50€
Deluxe Garaža set
  Deluxe garaža set  Naša Deluxe Garaža Set omogoča ure in ure zabave s svojimi interaktivnimi funkcijami. Ta vznemirljiv leseni set daje otrokom veliko možnosti, da nikoli ne bo zmanjkalo novih načinov za igranje!  Primerno za otroke starejš..
150,11€
Brez DDV: 123,04€
Mega dirkalni set
  Mega dirkalni set - otroška igrača  Mega dirkalni set je super vozišče za otrokove najljubše igrače avtomobilov.    Funkcije mega dirkalnega seta vključujejo: - hitro cesto,  - garažo,  - dvigalo,  - avtop..
153,77€
Brez DDV: 126,04€
Otroška delovna miza z orodjem
      Otroška delovna miza z orodjem - novo 2014!  Čas je, da prepustimo domišljiji prosto pot in zgradimo pravo mojstrovino!   Otroška delovna miza z orodjem je otroška lesena igrača za otroke nad 3. letom starosti, blago..
132,66€
Brez DDV: 108,74€
Otroška delavnica - igrače za otroke
    Otroška delavnica - igrače za otroke  Brezplačna poštnina!   Otroška delavnica je otroška igrača primerna za otroke nad 3.letom starosti in je narejena v ZDA.  Durafoam ™ izdelan na Tajvanu in nekaj dodatne opreme, izdelane ..
287,12€
Brez DDV: 235,35€
Delavnica za otroke - Otroška delavnica z orodjem - igrače za otroke
    Delavnica za otroke - Otroška delavnica z orodjem - igrače za otroke  Delavnica za otroke je otroška igrača primerna za otroke nad 3.letom starosti, ki spodbuja aktivno in domiselno igro in je narejena v ZDA.  Durafoam ™ izdelan na Tajvanu ..
173,99€
Brez DDV: 173,99€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>