Booking.com
Aktivnostne mize - lesene igrače
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Aktivnostne mize - lesene igrače

Aktivnostna miza je velik igralni set za otroke, primerna za otroke nad 3.letom starosti. Velike lesene igrače blagovne znamke KidKraft. Priporočamo! Igrača primerna za vrtce, za velike prostore - dnevne sobe, igralnice ipd.

Aktivnostne mize so primerne za otroke stare 3 leta+.

DMCA.com Protection Status  

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Aktivnostna miza City Explorer
Aktivnostna miza City Explorer Aktivnostna miza City Explorer je lesena igrača za otroke nad 3. letom starosti. Za vse otroke, ki obožujejo železnice. - Več kot 80 lesenih kosov - Deluxe tri ravni, drive-through mostovi - Delovni žerjav dvigne in spusti tovor - ..
257,06€
Brez DDV: 210,70€
Aktivnostna miza s slapom in železnico
Aktivnostna miza s slapom in železnico Kakšna cool kombinacija! Aktivnostna miza s slapom in železnico je lesena igrača za otroke nad 3. letom starosti. Za vse otroke, ki obožujejo železnice. Prednosti: - 112 lesenih kosov - 2 tračnice (1) dolga tračnica..
258,85€
Brez DDV: 212,18€
Lesene igrače železnica - hitra cesta
Lesene igrače železnica - hitra cesta - 80 delni set Popolnoma nov konstrukcijski železniški set hitra cesta vključuje deluxe letališče, skupaj s helikopterjem, letalom, terminalom za vzlete in pristajanje ter kontrolni zračni stolp. Vključuje 80 delov in je narejena i..
141,57€
Brez DDV: 116,04€
Aktivnostna miza Transport - železnica
Aktivnostna miza Transport - železnica (lesene igrače) Kakšna cool kombinacija! Aktivnostna miza Transport je 58 delni set z vlakom in je lesena igrača za otroke nad 3. letom starosti. Za vse otroke, ki obožujejo železnice. Prednosti: - 2 tračn..
190,37€
Brez DDV: 156,04€
Aktivnostna miza Slonček - Igralni set
Aktivnostna miza Slonček - Igralni set Naša zabavna aktivnostna miza je vse kar vaši malčki potrebujejo, da se vključijo v igranje zabavne domiselne igre. Svetle barve, obračanje orodja pomagajo malčkom raziskovati, medtem ko igra vpliva na razvoj motoričnih sposobnosti..
184,19€
Brez DDV: 150,98€
Aktivnostna miza s slapom in železnico - natur
Aktivnostna miza s slapom in železnico - natur Sprosti svojo domišljijo z aktivnostno mizo, ki vključuje slap in leseno železnico. Set vključuje letališče, žerjav in gasilski dom, ki bodo vaše otroke zagotovo animirali tudi po več ur. Aktivnostna miza s slapom in ..
208,79€
Brez DDV: 171,14€
Aktivnostna miza Aero City z železnico - natur
Aktivnostna miza Aero City z železnico - natur Aerocity vlak set in miza z naravnim videzom!   Igrajmo se! Vaš otrok ima celotno mesto na dosegu roke, tako bo lahko vozila potiskal na cesti, letel z letali nad mestom in pomagal gasilcem pogasiti nevarne p..
244,80€
Brez DDV: 200,65€
Otroška Aktivnostna miza s slapom Kidkraft
    Otroška Aktivnostna miza s slapom Kidkraft STASKKA - Vse za otroka priporoča aktivnostno mizo s slapom KIDKRAFT. Priporočljiva starost: 3 - 8 let  Učenje je zabavno, medtem ko se Vaš malček igra s KidKraft novo leseno akti..
242,51€
Brez DDV: 198,78€
Lesene igrače - 2v1 železnica in zaboj za igrače
  Lesene igrače - 2v1 železnica in zaboj za igrače - 56 delni set Naš železniški set je masivne lesene konstrukcije (leseni tiri) oblikovan s slapovi in jezeri. Plastični zaboj lahko služi kot zaboj za igrače. Vključuje: - gasilsko vozilo in..
99,60€
Brez DDV: 81,64€
Lesene igrače - gradbeni set in zaboj za igrače
  Lesene igrače - 2v1 gradbeni set in zaboj za igrače - 61 delni set Naš konstrukcijski železniški set pomaga otrokom, da raziščejo svet gradbeništva. Primerno za otroke starejše od 3 let. Združljiv s THOMAS & Friends® in Brio® lesenimi železniški..
99,60€
Brez DDV: 81,64€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>