Booking.com
Glasbeni instrumenti - Glasbila za otroke
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Glasbeni instrumenti - Glasbila za otroke

Glasbeni instrumenti - Glasbila za otroke

Na zalogo kmalu prihajajo glasbeni instrumenti za vaše otroke. 
Spremljjate nas preko FB (klikni sledi) ali pa se prijavite na e-Novice! Več o cenah, ko bodo na zalogi.
 

klavir za otroke igraca - glasbeni instrumenti za otroke - glasbila za otroke ksilofon - glasbeni instrumenti za otroke - glasbila za otroke -

 otroski boben - glasbeni instrumenti za otroke - glasbila za otroke otroska kitara - glasbeni instrumenti za otroke - glasbila za otroke

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Komplet otroških kongo bobnov
Komplet otroških kongo bobnov Komplet otroških kongo bobnov vključuje: 2 bobna s premerom 23 in 25 cm x 34 cm in stojalo nastavljivo po višini Čas dobave: 2-4 tedni od dneva plačila kupnine Poreklo: Nemčija ..
198,99€
Brez DDV: 198,99€
Ksilofon za otroke
  Ksilofon za otroke - Glasbeni instrumenti za otroke - Glasbila za otroke Čas je za ustvarjanje glasbe! Predstavljamo Vam nov ksilofon, ki je tako zabaven in dovolj lahek, da ga lahko nosimo okoli hiše ali iz sobe v sobo.    Vključuj..
37,47€
Brez DDV: 30,72€
Otroški boben
  Otroški boben - Glasbeni instrumenti za otroke - Glasbila za otroke Naš otroški boben je primerno darilo za vse male bobnarje, tako fante kot punce. Tako ga je zabavno igrati in ob njem ustvarjati prave posebne otroške pesmi, da se bodo ustvarjanju glas..
40,89€
Brez DDV: 33,52€
Glasbeni voziček z glasbili 1
Glasbeni voziček z glasbili Glasbeni voziček z glasbili je narejen iz bukovega lesa, ima 3 predale in je enostaven za prevažanje, saj se voziček premika po koleščkih. Ta glasbeni voziček je "must HAVE "za vsako učilnico. Vsebuje širok izbor tolkal iz kovine, lesa ..
528,13€
Brez DDV: 528,13€
Glasbeni voziček z glasbili 2
Glasbeni voziček z glasbili 2 Glasbeni voziček z glasbili 2 je narejen iz bukovega lesa, ima 3 predale in je enostaven za prevažanje, saj se voziček premika po koleščkih. Ta glasbeni voziček je "must HAVE "za vsako učilnico. Vsebuje širok izbor tolkal iz kovine, l..
554,79€
Brez DDV: 554,79€
Glasbeni voziček z glasbili 3
Glasbeni voziček z glasbili 3 Glasbeni voziček z glasbili 3 je narejen iz bukovega lesa, ima 3 predale in je enostaven za prevažanje, saj se voziček premika po koleščkih. Ta glasbeni voziček je "must HAVE "za vsako učilnico. Vsebuje širok izbor tolkal iz kovine, l..
671,49€
Brez DDV: 671,49€
Komplet glasbil 1
Komplet glasbil 1 Komplet glasbil 1 kot prikazuje zgornja slika. Primerno za vrtce, učilnice, šole ipd. Čas dobave: 2-4 tedne od dneva plačila kupnine Poreklo: Nemčija ..
470,89€
Brez DDV: 470,89€
Komplet glasbil 2
Komplet glasbil 2 Komplet glasbil 2 kot prikazuje zgornja slika. Primerno za vrtce, učilnice, šole ipd. Čas dobave: 2-4 tedne od dneva plačila kupnine Poreklo: Nemčija ..
786,48€
Brez DDV: 786,48€
Komplet glasbil 3
Komplet glasbil 3 Komplet glasbil 3 kot prikazuje zgornja slika. Primerno za vrtce, učilnice, šole ipd. Čas dobave: 2-4 tedne od dneva plačila kupnine Poreklo: Nemčija ..
362,61€
Brez DDV: 362,61€
Mali bobni s stojalom
Mali bobni s stojalom Mali bobni s stojalom so odličen set dveh tamburinov in činel priznane blagovne znamke. Poreklo: Nemčija Vključuje: 2 čineli ( 20 in 25 cm ) 2 tamburina ( 18 in 20 cm) 3 lesene zvonove, 2 udarjalki filc, 2 ..
316,19€
Brez DDV: 316,19€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>