Booking.com
Gugalni konjiček
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Gugalni konjiček

Otroški gugalniki oz. otroški konjički za guganje za različne starostne skupine. Večkrat nagrajeni gugalniki - otroški konjički znamke LittleBirdToldMe so po evropski oceni ena izmed najboljših otrokovih igrač. Spodbuja hitrejše ravnotežje, izjemno dober dizajn, poleg konjička pa pri nekaterih gugalnikih dobite zraven tudi igračko. Smo distributer in glavni zastopniki izdelkov LittleBirdToldMe za celotno adriatik regijo - Slovenija, Hrvaška in Srbija. V kolikor bi želeli imeti izdelke LittleBirdToldMe v vaši trgovini nas kontaktirajte na info AT staskka DOT com. Gugalni konjiček je primerno rojstno dnevno darilo, igrača za naslednje generacije.

Gugalni konjiček - leseni konjiček

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroški gugalnik Piratska ladja
Otroški gugalnik Piratska ladja - gugalnik za otroke Prejadraj vseh sedem morja s to čudovito življenjsko veliko piratsko ladjo. Na voljo je v kompletu z zastavo, volanom, mečom in klobukom.   Ročno poslikana in izrezljana piratska ladja je igrača, ..
334,65€
Brez DDV: 274,30€
Gugalni konjiček Derby - bel
  Gugalni konjiček Derby - bel Gugalni konjiček Derby v beli barvi je popolnova nov artikel za leto 2015 in bo navduševal tako mlade kavboje kot kavbojke. Primeren je za otroke nad 3-8 letom starosti.  Narejen je iz masivnega lesa, tkanine, vrvi in akrilne ..
147,67€
Brez DDV: 121,04€
Gugalni konjiček Derby - natur
  Gugalni konjiček Derby - natur Gugalni konjiček Derby v natur barvi je popolnova nov artikel za leto 2015 in bo navduševal tako mlade kavboje kot kavbojke. Primeren je za otroke nad 3 - 8 letom starosti.  Narejen je iz masivnega lesa, tkanine, vrvi in akr..
147,67€
Brez DDV: 121,04€
Gugalni konjiček Lewis&Fitz
Novi Lewis&Fitz gugalni konjiček  - leseni konjiček! Gugalni konjiček Lewis&Fitz znamke Little Bird Told me za otroke stare od 9 mesecev +  do cca. 3-4 let. Popolnoma odvisno od konstitucije otroka (hitra rast, teža).&nbs..
140,86€
Brez DDV: 115,46€
Gugalni konjiček Rosie&Mae
Novi Rosie&Mae gugalni konjiček  - leseni konjiček! Gugalni konjiček Rosie&Mae znamke Little Bird Told me za otroke stare od 9 mesecev +  do cca. 3-4 let. Popolnoma odvisno od konstitucije otroka (hitra rast, teža). ..
140,86€
Brez DDV: 115,46€
Gugalni konjiček Florence&Floop
Novi Florence&Floop gugalni konjiček  - leseni konjiček! Gugalni konjiček Florence&Floop znamke Little Bird Told me za otroke stare od 12 mesecev + do cca. 5-6 let. Popolnoma odvisno od konstitucije otroka (hitra rast, te..
173,28€
Brez DDV: 142,03€
Gugalnik kravica Moobert
Novi Moobert gugalnik kravica  - leseni gugalnik! Gugalnik Moobert znamke Little Bird Told me za otroke stare od 12 mesecev + s svojim ukrivljenim sedežem in smernimi kolesi ponuja zabavno in prijazno vožnjo. Narejen iz mehkih..
134,80€
Brez DDV: 110,49€
Otroški gugalnik Policaj na motorju
Otroški gugalnik Policaj na motorju Čas je, da policaji gredo na svoje motorje in patrujlirajo na slovenskih avtocestah!    Otroški gugalnik Policaj na motorju je zibajoča igrača in primerna za vsako življenjsko priložnost.    Prednost..
184,27€
Brez DDV: 151,04€
Gugalni konjiček Winston&Red
Novi Winston&Red gugalni konjiček  - leseni konjiček! Gugalni konjiček Winston&Red znamke Little Bird Told me za otroke stare od 9 mesecev +  do cca. 3-4 let. Popolnoma odvisno od konstitucije otroka (hitra ..
173,17€
Brez DDV: 141,94€
Gugalnik Ovčka Lambert
        Gugalnik Ovčka Lambert - leseni konjiček   Gugalnik Lambert znamke Little Bird Told me je primeren za otroke stare od 9 mesecev +  do cca. 3-4 let. Popolnoma odvisno od konstitucije otrok..
158,76€
Brez DDV: 130,13€
Gugalni konjiček Rocket&Bud
  Novi Rocket&Bud gugalni konjiček  - leseni konjiček! DOBAVLJIV 28.08.2017 - ZA VSA PREDNAROČILA OMOGOČAMO 10% POPUST IN BREZPLAČNO POŠTNINO! Promocijska cena velja od 10.08.2017 - 31.08.2017 Gugalni konjič..
140,86€
Brez DDV: 115,46€
Poganjalec Kuža Percy
  Poganjalec Kuža Percy    Poganjalec znamke Little Bird Told me je primeren za otroke stare od 12 mesecev+.   Vaši najmlajši bodo zagotovo uživali, ko bodo peljali Kužka Percy-ja na sprehod. Medtem, ko se bo o..
136,76€
Brez DDV: 112,10€
Gugalni konjiček Samorog
Novi gugalni konjiček Samorog  - leseni konjiček! Močan in ponosen z lepimi belimi lasmi in dolgo grivo, stoji samorog in gleda v svet. Najlepši samorog, ki si ga kdajkoli videli! DOBAVLJIV 30.10.2017! Gugalni konjiček&nbs..
137,85€
Brez DDV: 112,99€
Gugalni konjiček Princeska
Gugalni konjiček Princeska Gugalni konjiček tematskega pohištva iz serije "Princeska in žabec". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Veli..
213,91€
Brez DDV: 175,34€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>