Booking.com
Haba igrače - lutke (punčke, fantki)
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Haba igrače - lutke (punčke, fantki)

HABA lutke - mehke igrače - otroške igrače

Haba lutke - Haba punčke

Haba lutke so priljubljene tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo.
 
Za Haba lutke so značilne številne funkcije:
 
- vezeni nasmeh, ki daje lutki prav prisrčen videz,
- telo je polnjeno iz poliesterske volne, da lahko lutka obdrži obliko (npr. sedenje),
- odlična za crkljanje,
- lasje so iz mehke bombažne preje katere je mogoče stilirati v kakršnokoli pričesko (npr. kitke ipd.)
 
Punčke Haba so izdelane iz kakovostnih materialov in kot nalašč primerne za domišljijske igre vaših otrok.
 
Primerna za darila.
 
Čas dobave: 7-8 dni od dneva plačila kupnine (dostavna služba med vikendi ne posluje)

Otroške lutke so primerne za otroke stare nad 1.5 leta +.

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
HABA igrača Paulina
HABA igrača Paulina Primerno za otroke stare 1,5 leto + Višina: cca. 40 cm Čas dobave: 7 - 15 dni od dneva plačila kupnine (dostavna služba med vikendi ne posluje)   ..
61,74€
Brez DDV: 50,61€
Haba lutka Rubina z dojenčkom
Haba lutka Rubina z dojenčkom Haba lutka Rubina z dojenčkom je 30 cm velika deklica z lasnim trakom, oblečena v majico, krilo, jakno in čeveljčke. Dojenček je velik 12 cm, priložena kapica in baby kengurujček.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lu..
54,23€
Brez DDV: 44,45€
HABA igrača Sissi
HABA igrača Sissi Primerno za otroke stare 1,5 leto + Višina: cca. 25 cm Čas dobave: 1 dan od dneva plačila kupnine (dostavna služba med vikendi ne posluje) Zadnji kos na evropskem tržišču! Ko bo razprodana, ne bo več dobavljiva! ..
34,77€
Brez DDV: 28,50€
Haba lutka Lennja z Ellin
Haba lutka Lennja z Ellin Haba lutka Lennja s sestrico Ellin sta 30 cm velika deklica Lennja in 18 cm velika sestrica Ellin. Lennja nosi lasni trak, Elin pa dve gumice. Oblečeni sta v oblekici in čeveljčke.  Dojenček je velik 12 cm, priložena kapica in baby kengu..
59,18€
Brez DDV: 48,51€
Haba lutka Lotta
Haba lutka Lotta Haba lutka Lotta vključuje jakno, ki jo lahko obrnete na obe strani in elastični trakec za lase. Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. ..
51,85€
Brez DDV: 42,50€
Haba lutka Luka
Haba lutka Luka Haba lutka Luka vključuje šal, body in čeveljčke in je priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Haba lutke so znač..
39,65€
Brez DDV: 32,50€
Haba lutka Rosalina
Haba lutka Rosalina Haba lutka Rosalina je princeska, ki nosi krono, oblečena pa je v oblekico, jakno in čeveljčke.  Za modni dodatek nosi ogrlico. Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pra..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Annie
Haba lutka Annie Haba lutka Annie vključuje trakec in je priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Haba lutke so značilne številne fu..
43,38€
Brez DDV: 35,56€
Otroška igrača konj Leopold
Otroška igrača konj Leopold HABA Otroška igrača Leopold je popolnoma artikel na evropskem tržišču za leto 2017. Sedlo in uzda sta odstranljivi.  Primerno za otroke stare 1,5 leto + Višina: cca. 35 cm Material: poliester Čas dobave: 7 - 15 dni od dn..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Philippa
Haba lutka Philippa Haba lutka Philippa vključuje elastični trakec za lase. Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Haba lutke so značil..
43,38€
Brez DDV: 35,56€
Haba lutka Fabian
Haba lutka Fabian Igrača bo iz proizvodnje dobavljiva v 13. tednu (tj. od 27.03.-02.04.) Priporočamo prednaročila! Haba lutka Fabian je prav prijeten deček, oblečen v jopico, kratke hlače in čevljčke.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izr..
49,84€
Brez DDV: 40,85€
Haba lutka Clara
Haba lutka Clara Haba lutka Clara vključuje trakec in je priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Haba lutke so značilne številne fu..
43,38€
Brez DDV: 35,56€
Haba lutka Felina
Haba lutka Felina Haba lutka Felina je prav prijetna deklica, oblečena v oblekico in čeveljčke.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za ..
49,84€
Brez DDV: 40,85€
Haba lutka Yui
Haba lutka Yui Haba lutka Yui je zadnja haba lutka na zalogi in na celotnem evropskem trgu, zaradi ukinitve programa. Priljubljena je tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroš..
49,84€
Brez DDV: 40,85€
Haba lutka Liese
Haba lutka Liese Haba lutka Liese je prav prijetna deklica z dvema lasnima gumicama, oblečena v oblekico in čeveljčke.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj če..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Elise
Haba lutka Elise Haba lutka Elise prihaja s kapico in torbico in je priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Haba lutke so značilne š..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Isabelle
Haba lutka Isabelle Haba lutka Isabelle je prav prijetna deklica z lasnim trakom, oblečena v pajac.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. ..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Mali
Haba lutka Mali Haba lutka Mali vključuje oblekico, legice, čeveljčke in trakec za lase v obliki rožice. Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za&..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Annelie
Haba lutka Annelie Igrača bo iz proizvodnje dobavljiva v 13. tednu (tj. od 27.03.-02.04.) Priporočamo prednaročila! Haba lutka Annelie je prav prijetna deklica, oblečena v oblekico in čeveljčke.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredn..
35,37€
Brez DDV: 28,99€
Haba lutka Graham
Haba lutka Graham Haba lutka Graham prihaja z majico, hlačami, čevljčki, kapico ter šalom.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Hab..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Milla
Haba lutka Milla Haba lutka Milla je prav prijetna deklica z elastičnim trakom v laseh, oblečena v oblekico, legice, jakno in čeveljčke.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Lilli
Haba lutka Lilli Haba lutka Lilli vključuje trakc za lase in je priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali malčici pravi ljubki prijatelj čez vso otroštvo. Za Haba lutke so značilne številne ..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Haba lutka Lisbeth
Haba lutka Lisbeth Haba lutka Lisbeth je prav prijetna deklica z dvema elastičnima trakovoma v laseh, oblečena v oblekico, hlače, kapico in škornje.  Priljubljena tako za deklice kot dečke. Vsaka lutka je izredno mehka na otip, ki postane vašemu malčku ali mal..
41,18€
Brez DDV: 33,75€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>