Booking.com
Hexbug roboti
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Hexbug roboti

Ameriško podjetje Innovation First Inc. Texsas, je proizvajalec učnih komponent za izdelavo in testiranje robotov. Vizija podjetja temelji na prepričanju, da so inovacije v zgodnji fazi razvoja njihovih izdelkov nujne za zagotovitev uspešnih izdelkov, enostavnih in elegantnih oblik.

Podjetje je razvilo program HexBug in se letos prvič v Evropi predstavilo, na sejmu igrač v Nürnbergu.

Program Hexbug je kolekcija majhnih žuželkam podobnih robotov - "hexbug roboti", ki se preko različnih senzorjev odzivajo na dotik, zvok ali svetlobo.

So zanimiva in hkrati poučna igrača, ki otrokom ponuja veliko zabave.

HexBug roboti Original je bil nominiran za TOTY 2010 (v kategoriji Speciality Toy of the Year), ki jo podeljuje Toy Industry Association Inc.

 

Hexbug roboti so primerni za otroke stare 3 leta+.

DMCA.com Protection Status  

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Hexbug roboti – set s konstrukcijskimi elementi
  Hexbug Nano domovanje – set s konstrukcijskimi elementi - hexbug roboti Hexbug nano se obnaša kakor prava žuželka ter se spretno prebija med različnimi ovirami. Če pristane na hrbtu, se brez težav obrne ter nadaljuje pot. Baterije AG13 so vkjučene. Nadgradite..
42,63€
Brez DDV: 34,94€
HexBug roboti- Nano domovanje - Bridge battle
HexBug Nano domovanje - Bridge battle - hexbug roboti Hexbug nano se obnaša kakor prava žuželka ter se spretno prebija med različnimi ovirami. Če pristane na hrbtu, se brez težav obrne ter nadaljuje pot. Baterije AG13 so vkjučene. Bojni poligon za Nano robotke. Robotki vs..
56,93€
Brez DDV: 46,66€
Hexbug roboti - Nano V2 – Vijačni set
Hexbug Nano V2 – Spiralni set - hexbug roboti Nano V2 linija izdelkov ponuja nov, športni  videz, s tremi gumijastimi bodicami na hrbtu, kakor tudi nov sistem cevnih labirintov, kjer lahko Nano V2 dokaže svoje edinstvene plezalne sposobnosti. Robotki HEXBUG Nano V2 so izdel..
37,78€
Brez DDV: 30,97€
Hexbug roboti - Nano V2 – Hurricane
Hexbug Nano V2 – Hurricane - hexbug roboti Nano V2 linija izdelkov ponuja nov, športni  videz, s tremi gumijastimi bodicami na hrbtu, kakor tudi nov sistem cevnih labirintov, kjer lahko Nano V2 dokaže svoje edinstvene plezalne sposobnosti. Robotki HEXBUG Nano V2 so izdelani..
60,18€
Brez DDV: 49,33€
Hexbug roboti - Nano V2 – Razgledni stolp
Hexbug Nano V2 – Razgledni stolp - hexbug roboti Nano V2 linija izdelkov ponuja nov, športni  videz, s tremi gumijastimi bodicami na hrbtu, kakor tudi nov sistem cevnih labirintov, kjer lahko Nano V2 dokaže svoje edinstvene plezalne sposobnosti. Robotki HEXBUG Nano V2 so iz..
51,79€
Brez DDV: 42,45€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>