Booking.com
Kuhinjski pripomočki
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Kuhinjski pripomočki
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Deluxe set posod
Deluxe set posod Teža: 0.8 kg  Material: kovina, les KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine (dostavna služba med vikendi ne posluje) &nb..
51,40€
Brez DDV: 42,13€
Kuhinjski pripomočki - Pastelni smoothie set
Kuhinjski pripomočki - Pastelni smoothie set V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki ..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Pastelni kavni set
Kuhinjski pripomočki - Pastelni kavni set V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki so ..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Toaster set Espresso
Kuhinjski pripomočki - Toaster set Espresso V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki s..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Set za peko peciva Espresso
Kuhinjski pripomočki - Set za peko peciva Espresso V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni iz..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pribor - kuhinjski set pastel
Kuhinjski pribor - kuhinjski set za otroško kuhinjo pastel Vaš mali kuhar lahko sedaj pripravi in postreže okusne namišljene kulinarične jedi s 27-delnim kuhinjskim setom. Kuhinjski set za otroško kuhinjo vsebuje 27 kosov - štirje noži, štiri žlice, vilice štiri,..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pribor - kuhinjski set multicolor
  Kuhinjski pribor - kuhinjski set za otroško kuhinjo multicolor Kuhinjski set multicolor za otroško kuhinjo vsebuje 27 kosov - štirje noži, štiri žlice, vilice štiri, štiri plošče, štiri skodelice, štiri sklede, en lonec, eno ponev, en pokrov.  Vaš ma..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Smoothie set Espresso
Kuhinjski pripomočki - Smoothie set Espresso V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki ..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Set za peko peciva
Kuhinjski pripomočki - Set za peko peciva V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki so ..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Kavni set Espresso
Kuhinjski pripomočki - Kavni set Espresso V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki so ..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Kuhinjski pripomočki - Pastelni toaster set
Kuhinjski pripomočki - Pastelni toaster set V prodajnem programu kuhinjskih pripomočkov lahko najdete čudovite lesene izdelke, ki so skorajda takšni, kot da bibili pravi. Z njimi bodo lahko otroci miksali, mešali, pripravljali šejke, pekli pecivo ipd. Vsi leseni izdelki s..
48,13€
Brez DDV: 39,45€
Stojalo za tortice s torticami
Stojalo za tortice s torticami Primerno za otroke nad 3. letom starosti.     Material: MDF, les Velikost: 19 x 23 cm  Teža: 1.3 kg   Leseni izdelki   KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTN..
53,36€
Brez DDV: 43,74€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>