Booking.com
Leseni vozički za lutke
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Leseni vozički za lutke

Prednaročila veljajo za vse Haba izdelke. Vsi, ki ste zainteresirani za nakup ali lutk, ali preprog, torb, nahrbtnikov ipd. Vas naprošamo, da oddate prednaročila. Haba izdelke bomo naročali le 1x mesečno. Čas dobave: 7-30 dni

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Lesen voziček za punčke Haba - Dollsbuggy
Lesen voziček za punčke Haba - Dollsbuggy Voziček je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji.   Tekstil na vozičku je snemljiv in pralen. Lesena kolesa so oblečena v gumo. Voziček sam..
155,31€
Brez DDV: 127,30€
Poganjalec Avto
​ Poganjalec Avto Poganjalec Avto je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017.  Poganjalec je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, ročaj je nastavljiv na dve višini. Vključuje sedalno blazino in ods..
182,84€
Brez DDV: 149,87€
Lesen voziček za punčke Haba - Summer Meadow
Lesen voziček za punčke Haba - Summer Meadow Voziček je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji.   Tkanina vozička je pralna na 30°C. Material: poliester Lesena kolesa so oblečena..
105,59€
Brez DDV: 86,55€
Poganjalec Mavrica
​ Poganjalec Mavrica Poganjalec Mavrica je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017. Poganjalec je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije. Vključuje velika kolesa za večjo stabilnost ter prostor za shra..
105,59€
Brez DDV: 86,55€
Poganjalec Walker Wagon
Poganjalec Walker Wagon Poganjalec Walker Wagon je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter ima silikonska kolesa.  Velikost: 33 x 50 x 49 cm Material: bukov les ..
147,32€
Brez DDV: 120,75€
Lesen voziček za punčke Cherry blossom
​ Lesen voziček za punčke Cherry blossom Voziček Cherry blossom je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017. Voziček je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji. &nbs..
142,02€
Brez DDV: 116,41€
Poganjalec Discovery Wagon
Poganjalec Discovery Wagon Poganjalec Discovery Wagon je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter ima silikonska kolesa. Igrača Miška je priložena. Velikost: 47 x 32..
193,92€
Brez DDV: 158,95€
Poganjalec Carpenter Pixie
Poganjalec Carpenter Pixie Poganjalec Carpenter Pixie je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter ima silikonska kolesa.  Velikost: 43 x 33 x 49 cm Material: bukov ..
219,11€
Brez DDV: 179,60€
Zibelka za punčke Magični Vrt
Zibelka za punčke Magični Vrt Zibelka za punčke tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 5 minut Ve..
110,74€
Brez DDV: 90,77€
Poganjalec - voziček za punčke Magični Vrt
Poganjalec - voziček za punčke Magični Vrt Poganjalec ali voziček za punčke tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavlj..
139,84€
Brez DDV: 114,62€
Lesen voziček za punčke Haba - Hearts
  Lesen voziček za punčke Haba - Hearts Lesen voziček za punčke HABA je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji.   K vozičku je priložena žimnica, blazina in odejica. I..
155,31€
Brez DDV: 127,30€
Poganjalec Kuža Percy
  Poganjalec Kuža Percy    Poganjalec znamke Little Bird Told me je primeren za otroke stare od 12 mesecev+.   Vaši najmlajši bodo zagotovo uživali, ko bodo peljali Kužka Percy-ja na sprehod. Medtem, ko se bo o..
136,76€
Brez DDV: 112,10€
Lesen voziček za punčke Haba - Flowers
Lesen voziček za punčke Haba - Flowers Voziček je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji.   K vozičku je priložena žimnica, blazina in odejica. Ima nastavljiv ročaj, ki omogoča eno..
155,31€
Brez DDV: 127,30€
Poganjalec - voziček Dinozavri
Poganjalec - voziček za punčke Dinozaver Poganjalec ali voziček za punčke tematskega pohištva iz serije "Dinozaver". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: ..
142,80€
Brez DDV: 117,05€
Lesen voziček za punčke Haba - Natural
Lesen voziček za punčke Haba - Natural Voziček je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji.   K vozičku je priložena žimnica, blazina in odejica. Ima nastavljiv ročaj, ki omogoča eno..
155,31€
Brez DDV: 127,30€
Poganjalec Wagon round
Poganjalec Wagon round Poganjalec Wagon round je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017.  Poganjalec je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter im..
168,67€
Brez DDV: 138,25€
Lesen voziček za punčke Haba - Blue/Red
Lesen voziček za punčke Haba - Blue/Red Voziček je izdelan iz trdnega brezovega lesa. Barve so netoksične in ne vsebujejo svinca in ostalih težkih kovin. Narejeno v Nemčiji.   K vozičku je priložena žimnica, blazina in odejica. Ima nastavljiv ročaj, ki omogoča en..
155,31€
Brez DDV: 127,30€
Poganjalec Klick Klack
​ Poganjalec Klick Klack Poganjalec Klick Klack je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017.  Poganjalec je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, vključuje interaktivne igre. Kolesni obroči so izdelan..
164,21€
Brez DDV: 134,60€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>