Booking.com
Moje prve igrače
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Moje prve igrače

 

 
Nagrajena znamka LittleBirdToldMe ponuja interaktivne in motorične prve igrače za dojenčke. Izjemna kakovost. Gugalniki in plišaste igrače znamke LBTM so po oceni BizzieBaby dobili najboljšo oceno po kvaliteti igrač. 

Smo glavni zastopniki izdelkov LittleBirdToldMe za celotno adriatik regijo - Slovenija, Hrvaška, Srbija, Črna Gora, Bosna in Hercegovina, Makedonija. V kolikor bi želeli imeti izdelke LittleBirdToldMe v vaši trgovini nas kontaktirajte na info@staskka.com

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Poganjalec Walker Wagon
Poganjalec Walker Wagon Poganjalec Walker Wagon je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter ima silikonska kolesa.  Velikost: 33 x 50 x 49 cm Material: bukov les ..
147,32€
Brez DDV: 120,75€
Polžek igrača
  Primerno za otroke nad 6mesecev +.   Velikost: 28 x 25 x 15 cm Material: poliester, bombaž Pakirano v izredno lep darilni paket, ki je lahko samostoječ ali pa se lahko obesi. ..
37,32€
Brez DDV: 30,59€
Glede na 1 ocen.
Poganjalec Discovery Wagon
Poganjalec Discovery Wagon Poganjalec Discovery Wagon je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter ima silikonska kolesa. Igrača Miška je priložena. Velikost: 47 x 32..
193,92€
Brez DDV: 158,95€
Spirala Metuljček
Primerna od rojstva dalje. Odlična popestritev za vašega malčka. Spiralo pripnete bodisi na posteljico, lupinico ali na voziček. Material: poliester, bombaž Ročno pranje z detergentom in mlačno vodo. Ne uporabljajte belil. Posušite naravno, stran od direktne vročine..
28,01€
Brez DDV: 22,96€
Glede na 1 ocen.
Poganjalec Carpenter Pixie
Poganjalec Carpenter Pixie Poganjalec Carpenter Pixie je odlična prva igrača za vaše najmlajše, ki se učijo hoditi. Zelo močne konstrukcije, zavora se lahko regulira glede na potrebe uporabnika ter ima silikonska kolesa.  Velikost: 43 x 33 x 49 cm Material: bukov ..
219,11€
Brez DDV: 179,60€
Spirala Polžek
Spirala Polžek Primerna od rojstva dalje. Odlična popestritev za vašega malčka. Spiralo pripnete bodisi na posteljico, lupinico ali na voziček. Material: poliester, bombaž Ročno pranje z detergentom in mlačno vodo. Ne uporabljajte belil. Posušite naravno, s..
28,01€
Brez DDV: 22,96€
Deluxe aktivnostna kocka
Deluxe aktivnostna kocka Material: les, kovina, plastika Velikost: 29x29x56 cm Teža: 4.8 kg   Igrača je primerna za otroke od 13 mesecev - 5 let.   Vse barve in zaključni premazi, ki se uporabljajo na lesenih Kidkraft otroških igračah in p..
107,67€
Brez DDV: 88,26€
Metuljček uspavanček
Metuljček uspavanček Primerna od rojstva dalje. Metuljček uspavanček je glasbena uspavanka za vašega otročka. Ima lučke, ki bo vašega otročka ponoči popolnoma očarala. V metuljček je všito tudi ogledalo, ki nudi vizualno stimulacijo in pomaga pri razvoju lastne..
34,99€
Brez DDV: 28,68€
Otroška igrača Click Clack
  Otroška igrača Click Clack Igrača je primerna za otroke nad dopolnjenim 6.mesecem starosti. OPOZORILO: Lesene dele prosimo očistite z vlažno krpo. Ne uporabljajte nobenih razkužil, vroče vode ali podobnega. Pozor-Pred igranjem je potrebno deklaracijo skupaj z n..
7,26€
Brez DDV: 5,95€
Metuljček na poteg - pisan
Metuljček na poteg - pisan Primerna od rojstva dalje. Metuljček igra prijetno melodijo, ki se aktivira s potegom vrvice. Vzpodbuja in pritegne dojenčka k poslušanju in k opazovanju. Priporočamo od rojstva naprej.   Pakirano v izredno lep darilni paket, ki ..
28,55€
Brez DDV: 23,40€
Otroška igrača Miro
  Otroška igrača Miro  Otroška igrača Miro ima v sredini zvonček, ki cinglja.  Igrača je primerna za otroke nad dopolnjenim 6.mesecem starosti. OPOZORILO: Lesene dele prosimo očistite z vlažno krpo. Ne uporabljajte nobenih razkužil, vroče vode al..
12,19€
Brez DDV: 9,99€
Set dveh igrač  - pisan
Igrača za dojenčka - set dveh igrač pisan LBTM Primerna od rojstva dalje. V setu dveh igrač dobite tako ropotuljico kot igračo, ki cvili. Obe igrači sta namenjeni slušni stimulaciji. Otroku-varna ogledala so prišita v krila in služijo vizualni stimulaciiji. Gri..
22,20€
Brez DDV: 18,20€
Otroška igrača Barve
Otroška igrača Barve Igrača je primerna za otroke nad dopolnjenim 6.mesecem starosti. OPOZORILO: Lesene dele prosimo očistite z vlažno krpo. Ne uporabljajte nobenih razkužil, vroče vodeali podobnega. Pozor-Pred igranjem je potrebno deklaracijo skupaj z njenim pritrdi..
9,70€
Brez DDV: 7,95€
Set dveh igrač  - roza
Igrača za dojenčka - set dveh igrač roza LBTM Primerna od rojstva dalje. V setu dveh igrač dobite tako ropotuljico kot igračo, ki cvili. Obe igrači sta namenjeni slušni stimulaciji. Otroku-varna ogledala so prišita v krila in služijo vizualni stimulaciiji..
22,20€
Brez DDV: 18,20€
Aktivnostni poganjalec Magični Vrt
Aktivnostni poganjalec "Magični Vrt" Aktivnostni poganjalec tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  OPOZORILO: Primerno za otroke nad 3.le..
152,82€
Brez DDV: 125,26€
Spirala Medvedek
  Primerna od rojstva dalje. Odlična popestritev za vašega malčka. Spiralo pripnete bodisi na posteljico, lupinico ali na voziček. Material: poliester, bombaž ..
28,01€
Brez DDV: 22,96€
Spirala Kuža Percy
Spirala Kuža Percy Primerna od rojstva dalje. Odlična popestritev za vašega malčka. Spiralo pripnete bodisi na posteljico, lupinico ali na voziček. Material: poliester, bombaž Čas dobave: 1 dan od dneva plačila kunine (dostavna služba med vikendi ..
28,01€
Brez DDV: 22,96€
Mama medvedka
Primerna za otroke stare od 6 mesecev+. Mehka igrača za objemčkanje. Mama Medvedka si želi objemčkov vašega malčka čez cel dan.  Material: bombaž, poliester Velikost: 32 x 15 x 15 cm Ročno pranje z detergentom in mlačno vodo. Ne uporabljajte beli..
28,55€
Brez DDV: 23,40€
Otroška igrača konj Leopold
Otroška igrača konj Leopold HABA Otroška igrača Leopold je popolnoma artikel na evropskem tržišču za leto 2017. Sedlo in uzda sta odstranljivi.  Primerno za otroke stare 1,5 leto + Višina: cca. 35 cm Material: poliester Čas dobave: 7 - 15 dni od dn..
41,18€
Brez DDV: 33,75€
Velika ptička Birdy
    Igrača za dojenčka - Velika ptička Birdy Primerna za otroke stare od 6 mesecev+. Velika ptička Birdy je odlična za crkljanje. Deluje brez potrebnih baterij. Ima ropotuljico, cingla in zvončklja - igrača, ki otroku zagotovo pritegn..
34,16€
Brez DDV: 28,00€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>