Booking.com
Otroške kuhinje Kidkraft
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Otroške kuhinje Kidkraft

Otroške kuhinje KidKraft so primerne za otroke stare 3 leta+.

DMCA.com Protection Status  

Otroške kuhinje različnih velikosti in modelov. Otroške kuhinje so masivne konstrukcije, stabilne in ročno pobarvane z netoksičnimi barvili. Priporočamo!

Ukinitev programa - darila za božič - igrače za darila- božiček

Otroške kuhinje KidKraft - lesene otroške kuhinje - otroške igrače

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška kuhinja Vintage KidKraft - rdeča
    Otroška kuhinja Vintage KidKraft - rdeča S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vaše..
217,98€
Brez DDV: 178,68€
Otroška kuhinja Vintage modra
  Otroška kuhinja Vintage KidKraft - modra S ponosom obveščamo, da je v z letošnjim letom 2015 dobavljiva tudi modra otroška kuhinja vIntage. Je robustne konstrukcije, primerna za otroke nad 3. letom starosti.  Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi star..
217,98€
Brez DDV: 178,68€
Otroška kotna kuhinja Deluxe Play
Otroška kotna kuhinja Deluxe Play Otroška kotna kuhinja Deluxe Play je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču in je idealna za otroke, ki radi kuhajo s svojimi starši. S svojo čvrsto zasnovo je kot nalašč primerna za družine z ..
253,30€
Brez DDV: 207,62€
Otroška Kuhinja Espresso Kidkraft
Otroška Kuhinja "Espresso" Kidkraft   Velikost izdelka: 109 x 45 x 104 cm Teža: 35.40 kg Material: MDF Poreklo: Kitajska Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupa..
258,85€
Brez DDV: 212,18€
Otroška kuhinja Podeželje pastelna
Otroška kuhinja Podeželje pastelna Otroška kuhinja Kidkraft s pridihom podeželja je lesena otroška kuhinja znamke Kidkraft v pastelni barvi. Kuhinja ima močno leseno konstrukcijo, ima pečico, omarico ter mikrovalovno pečico, ki se odpirajo, gumb..
159,87€
Brez DDV: 131,04€
Otroška kuhinja Lonček kuhaj
Otroška kuhinja Lonček kuhaj Otroška kuhinja Lonček kuhaj je opremljena z različnimi interaktivnimi funkcijami. S klikanjem in vrtenjem gumbov pečice, odpiranjem vrat aparata, izvlečno pipo in realnimi gorilniki z lučmi in zvokom se lahko zabavate pri svojih Master..
134,61€
Brez DDV: 110,34€
Otroška kotna kuhinja Keylime
Otroška kotna kuhinja "Keylime" Otroška kuhinja je ponovno dobavljiva. Velikost: 91 x 93 x 92 cm (višina) Teža: 29 kg Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Privoščite ..
312,31€
Brez DDV: 255,99€
Otroška kuhinja Uptown Pastel
Otroška Kuhinja Uptown Pastel Na evropsko tržišče je prispela nova Otroška kuhinja Uptown v pastelni barvi. Lesena kuhinja ima polno zabavnih podrobnosti, kot so brezžični telefon in tablo za pisanje dnevnih akcij ali menujev. Primerna za igro več otrok hk..
258,85€
Brez DDV: 212,18€
Otroška kuhinja Deluxe Big&Bright Kidkraft
Otroška kuhinja Deluxe Big&Bright Kidkraft Otroška kuhinja Deluxe Big&Bright je kuhinja primerna za otroke nad 3.letom starosti. Vključuje držalo za lonec (iz tkanine), kuhlo in lopatko - kot na sliki. S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizir..
277,95€
Brez DDV: 227,83€
Glede na 2 ocen.
Otroška kuhinja in klop v enem Haba
Otroška kuhinja in klop v enem Haba Otroška kuhinja in klop v enem ima zložljive škatle, ki so narejene iz poliesterske prevleke, prav tako jo sestavlja blazina iz pene. Velikost: Višina 72 x širina 36 cm Material: bukove les Poreklo: Nemčija Primerno za o..
212,09€
Brez DDV: 212,09€
Otroška kuhinja Pepperpot - limited edition!
Otroška kuhinja Pepperpot - limited edition! Otroška kuhinja Pepperpot je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, kosi pribora in delux pultom, je kuhinja kot nalašč primerna za družine z več otroki..
267,19€
Brez DDV: 219,01€
Otroška kuhinja Podeželska Kidkraft
Otroška kuhinja Podeželska Kidkraft Velikost izdelka: 77x34x95 cm Teža izdelka: 17.7 kg Material: MDF Poreklo: Kitajska Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z ..
226,16€
Brez DDV: 185,38€
Otroška kuhinja Uptown Kidkraft
Otroška kuhinja Uptown Čas za kuhanje s polnoma prenovljeno otroško kuhinjo Uptown! Naša otroška kuhinja Uptown ima sodoben videz, ki ga bodo mladi kuharji in kuharice zagotovo vzljubili. Vsaka naprava je interaktivna, vključno z vrati, gumbi, ki se obrača..
AKCIJA
296,24€ 275,07€
Brez DDV: 225,47€
Otroški štedilnik Classic - rdeč
Otroški štedilnik Classic - rdeč Otroški štedilnik Classic v rdeči barvi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, je kuhinja vse kar Vaš mali kuhar potrebujeza zabavo in domislene igre. Kot nala..
129,25€
Brez DDV: 105,94€
Otroška kuhinja Pastel Kidkraft
    Otroška  kuhinja Pastel Kidkraft Velikost izdelka: 107x41x109 cm Material: MDF Poreklo: Kitajska Teža izdelka: 40 kg Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuh..
277,95€
Brez DDV: 227,83€
Otroška tržnica z blagajno - stojnica za prodajo
Otroška tržnica - stojnica za prodajo - novo 2014! Čas je za barantanje, naredimo posel! Z našo otroško tržnico, lahko mladi kupci izberejo čisto svojo špecerijo in plačajo z interaktivno blagajno.   Otroška tržnica z blagajno je otroška lesena igrača ..
138,76€
Brez DDV: 113,74€
Otroški štedilnik Classic - bel
Otroški štedilnik Classic - bel Otroški štedilnik Classic v beli barvi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, je kuhinja vse kar Vaš mali kuhar potrebujeza zabavo in domislene igre. Kot nalašč ..
129,25€
Brez DDV: 105,94€
Otroška kuhinja Grand Gourmet Kidkraft
Otroška kuhinja Grand Gourmet Kidkraft Otroška Kuhinja "Grand Gourmet" je lesena kotna otroška kuhinja primerna za otroke nad 3 letom starosti. Vključuje 4 delni set pribora + držalo za lonec (iz tkanine) - kot na sliki. Velikost izdelka: 92 cm (dolžina) x 9..
312,73€
Brez DDV: 256,34€
Otroška kuhinja Espresso Gourmet
  Otroška Kuhinja "Espresso Gourmet" Kdorkoli se bo igral z našo otroško kuhinjo Espresso Gourmet se bo počutil kot svetovni znani kuhar - Chef! Otroško kuhinjo priporočamo za vse tipe vrtcev, velike otroške sobe in velike igralnice. Ta otroška kuhinja..
312,31€
Brez DDV: 255,99€
Otroški štedilnik Classic - roza
Otroški štedilnik Classic - roza Otroški štedilnik Classic v roza barvi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, je kuhinja vse kar Vaš mali kuhar potrebujeza zabavo in domislene igre. Kot nalašč..
129,25€
Brez DDV: 105,94€
Otroška kuhinja Vintage Kidkraft - bela
  Otroška Kuhinja Vintage Kidkraft - bela S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega ..
217,98€
Brez DDV: 178,68€
Otroška kuhinja Retro roza - starinska kuhinja
      Otroška Kuhinja Retro roza - starinska kuhinja Otroška kuhinja Retro roza je ena izmed najboljših lesenih izobraževalnih igrač za dekleta in fante, ki privablja več pozornosti do drobnih detajlov, učenja in razvoja otr..
214,99€
Brez DDV: 214,99€
Velika otroška kuhinja z zvokom in lučmi
Velika otroška kuhinja z zvokom in lučmi Velika otroška kuhinja z zvokom in lučmi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču in je idealna za otroke, ki radi kuhajo s svojimi starši. S svojo čvrsto zasnovo je kot nalašč primern..
289,10€
Brez DDV: 236,97€
Otroška Kuhinja Home Cooking Kidkraft
Otroška Kuhinja "Home Cooking" Kidkraft Velikost izdelka: 61x34x101 cm Teža izdelka: 15 kg Material: MDF Poreklo: Kitajska Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vam..
190,37€
Brez DDV: 156,04€
Otroška kuhinja Retro bela - starinska kuhinja
    Otroška Kuhinja Retro bela - starinska kuhinja Otroška kuhinja Retro bela je ena izmed najboljših lesenih izobraževalnih igrač za dekleta in fante, ki privablja več pozornosti do drobnih detajlov, učenja in razvoja otrok kot..
214,99€
Brez DDV: 214,99€
Otroška kotna kuhinja Espresso z zvokom in lučmi
Otroška kotna kuhinja Espresso Otroška kotna kuhinja Espresso z zvokom in lučmi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču in je idealna za otroke, ki radi kuhajo s svojimi starši. S svojo čvrsto zasnovo je kot nalašč primerna z..
302,34€
Brez DDV: 247,82€
Otroška Kuhinja Modern Country Kidkraft
Otroška kuhinja "Modern Country" Velikost: 80x30x91 cm Material: MDF Poreklo: Kitajska   Teža: 20 kg   Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Priv..
242,51€
Brez DDV: 198,78€
Otroška kuhinja Retro modra - starinska kuhinja
      Otroška Kuhinja Retro modra - starinska kuhinja Otroška kuhinja Retro modra je ena izmed najboljših lesenih izobraževalnih igrač za dekleta in fante, ki privablja več pozornosti do drobnih detajlov, učenja in razv..
225,97€
Brez DDV: 225,97€
Otroška kuhinja Minnie Mouse Disney®
Otroška kuhinja Minnie Mouse Disney® Doživite čarobni svet Disney Junior z Minnie Mouse Vintage kuhinjo. Kuhinja Vas popelje v domišljijski svet zabave! Otroška kuhinja vključuje očarljivo Minnie Mouse uro in zabavne interaktivne gumbe, ki se ob..
220,60€
Brez DDV: 180,82€
Otroška kuhinja Vintage Kidkraft - roza
    Otroška kuhinja Vintage Kidkraft - roza S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime va..
217,98€
Brez DDV: 178,68€
Otroška kuhinja Deluxe Uptown natur
Otroška kuhinja Deluxe Uptown natur Otroška kuhinja Deluxe Uptown v natur barvi je kuhinja primerna za otroke nad 3.letom starosti. Otroška kuhinja ima sodoben videz in spada med naše največje otroške kuhinje Deluxe (poleg kotnih kuhinj). Vključuje držalo za lonec ..
258,85€
Brez DDV: 212,18€
Otroška kuhinja Princeska Belle Disney®
Otroška kuhinja Princeska Belle Disney® Podoživite klasično Disney-jevo pravljico o Lepotici in Zver. Skuhajte domiselno jed s princeskinimi očmi in vsemi njenimi prisrčnimi prijatelji. Otroška kuhinja ima čudovit display za pecivo, platneno streho i..
277,98€
Brez DDV: 227,85€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>