Booking.com
City
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
City
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
2-točkovni ravnotežni sistem
490 2-točkovni ravnotežni sistem Pazi! Ta ravnotežni sistem lebdi na dveh vzmeteh, kar je pravi izziv! V vrsto se postavite skupaj s prijatelji in vaše motorične sposobnosti bodo prišle do izraza! ..
1.032,11€
Brez DDV: 845,99€
Drog za dvigovanje trupa s tremi višinami
1630 Drog za dvigovanje trupa s tremi višinami Klasično igrišče za najmlajše, najstarejše in tiste med njimi, kadarkoli želijo trenirati svoje mišice in ravnotežje. Ali, kadar hočejo videti svet na glavo. ..
872,29€
Brez DDV: 714,99€
Ustvarjalna miza Marina
302060 Ustvarjalna miza Marina Ta miza ni samo za izdelavo peščenih kolačev, temveč tudi za gradnjo peščenih gradov in igro z ladjami. Zelo zabavno! Specifikacije: ..
1.176,81€
Brez DDV: 964,60€
Miza s klopjo za odrasle Marina
301012 Miza s klopjo za odrasle Marina Set mize s klopjo za odrasle, kjer odrasli lahko sedijo in preživljajo lep čas, pri tem pa pazijo na svoje otroke. Lahko ga postaviti kjerkoli.   ..
1.176,81€
Brez DDV: 964,60€
Miza s klopjo za otroke Marina
301011 Miza s klopjo za otroke Marina Miza s klopjo Marina se prilega povsod. Na njej lahko sedi deset otrok.   Specifikacije: ..
1.170,47€
Brez DDV: 959,40€
Igralo na vzmet Jupiter
450 Igralo na vzmet Jupiter To igralo na vzmet zahteva, da otroci vstanejo! Trije do štirje otroci se bodo veliko zabavali, če bodo sodelovali. Specifikacije: ..
2.007,88€
Brez DDV: 1.645,80€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>