Booking.com
MiniPlay
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
MiniPlay
Končno! Mir od starejših. Z igrali MiniPlay se lahko najmlajši igrajo in učijo. Tu smo zmanjšali višino in hitrost. Miniplay daje veliko izzivov tistim, ki so med 1 in 4 letom starosti.
 
Čas leti, po dežju sledi sonce, po soncu sledi dež ... Ura in vremenski indikator se držijo vseh otroških ukazov. Z uporabo splash mize, lahko uporabite vodo ali pesek. A ni super?
 
V starosti od 1 do 4 otroci spoznajo svoja telesa in telesna dejavnost je bistvenega pomena, da lahko resnično preverijo svoje telesne funkcije. Miniplay pomaga otrokom razumeti vzroke in učinke. 
 
Zasnovan za najmlajše
 
Miniplay je dobro in varno mesto za otroke. Stopnice in ročaji so otrokom prijazni, tla so odporna proti drsenju in dizajn stranskih desk omogoča odraslim, da pazijo na majhne, ​​ne da bi jih dejansko motili. Aktivne plošče lahko kombiniramo glede na vaše želje in vsi materiali ne zahtevajo potrebnega vzdrževanja.
 
Imate vprašanja?
Če imate kakršna koli vprašanja o naših izdelkih, cenah ali paleti izdelkov, se obrnite na nas na info@staskka.com 
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
MiniPlay Tres
306430 MiniPlay Tres MiniPlay Tres ima vse - še več prostora in gibanja na mostovih in območjih, kjer lahko otroci krasijo lasten udoben kotiček. Specifikacije: ..
5.768,28€
Brez DDV: 4.728,10€
MiniPlay Cuatro
  306440 MiniPlay Cuatro Ultimate MiniPlay objekt s prostorom za 15-20 otrok, dolgi mostovi in dva udobna vogala posebej. Specifikacije: ..
7.103,69€
Brez DDV: 5.822,70€
MiniPlay Cero
MiniPlay Cero 306400 Miniplay Cero Z MiniPlay Cero postane igralno območje za najmlajše na zelo omejenem prostoru - z vsemi ugodnostmi za MinPlay. BREZPLAČNA DOSTAVA! ​(obračuna se ob koncu nakupa) ..
1.897,59€
Brez DDV: 1.555,40€
Miniplay Uno
306410 Miniplay Uno Poleg vseh drugih MiniPlay funkcij MiniPlay Uno ponuja čudovito igralno površino za igranje z vodo ali peskom, ki bo otroke zabavala ure in uro. "Splash" miza (miza za igranje z vodo ali peskom) spodbuja taktilnost, ..
2.750,86€
Brez DDV: 2.254,80€
MiniPlay Dos
306420 MiniPlay Dos Z MiniPlay Dosom imate vse funkcije Mini Play z zasukom, strojno ploščo, uro, indikatorjem vremena in diapozitivom! Sledite fascinantni poti peska skozi pesk stroj - sam ali s prijatelji! Čas in v..
4.699,32€
Brez DDV: 3.851,90€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>