Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


****Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka Vam želi uspešno, zdravo, srčno in z otroškimi obrazi nasmejano čudovito novo leto 2017. Zahvaljujemo se Vsem otrokom in staršem, ki ste nam poslali fotografije z izdelki iz naše trgovine in hvala, ker nam stojite ob strani in verjamete v nas. Obljubimo Vam, da bomo tudi v novem letu 2017 poskrbeli za hitro odzivnost, še boljšo komunikativnost in izboljšali program s čudovitimi lesenimi izdelki za Vaše otroke. :-)*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome ne morejo oddajati naročila preko spletne trgovine. Predlagamo uporabo brskalnikov kot so Firefox, Safari ipd. V kolikor ne želite inštalirati določene brskalnike lahko oddate naročilo preko e-maila na info@staskka.com*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Disney pepelka Ledeno kraljestvo - Frozen Pojoča princesa Anna Ledeno kraljestvo frozen Hiška za barbie Uptown Princeska Elsa ledeno kraljestvo Frozen Otroška hiška frozen
Online podpora
Otroške kuhinje Kidkraft

Otroške kuhinje različnih velikosti in modelov. Otroške kuhinje so masivne konstrukcije, stabilne in ročno pobarvane z netoksičnimi barvili. Priporočamo!

Ukinitev programa - darila za božič - igrače za darila- božiček

Otroške kuhinje KidKraft - lesene otroške kuhinje - otroške igrače

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška kuhinja Pastel Kidkraft
    Otroška  kuhinja Pastel Kidkraft Velikost izdelka: 107x41x109 cm Lesene igrače. Primerno za otroke nad  3 letom starosti. Teža izdelka: 40 kg Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posne..
274,63€
Otroška kuhinja Super Chef
Otroška kuhinja Super Chef Otroška kuhinja Super Chef je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, kosi pribora in delux pultom, je kuhinja kot nalašč primerna za družine z več otroki. Mladim kuh..
255,19€
Otroška tržnica z blagajno - stojnica za prodajo
Otroška tržnica - stojnica za prodajo - novo 2014! Čas je za barantanje, naredimo posel! Z našo otroško tržnico, lahko mladi kupci izberejo čisto svojo špecerijo in plačajo z interaktivno blagajno.   Otroška tržnica z blagajno je otroška lesena igrača ..
122,99€
Otroška kuhinja Retro roza - starinska kuhinja
      Otroška Kuhinja Retro roza - starinska kuhinja Otroška kuhinja Retro roza je ena izmed najboljših lesenih izobraževalnih igrač za dekleta in fante, ki privablja več pozornosti do drobnih detajlov, učenja in razvoja otr..
214,99€
Otroška kuhinja Grand Gourmet Kidkraft
Otroška kuhinja Grand Gourmet Kidkraft IZDELEK JE V OMEJENIH KOLIČINAH! Otroška Kuhinja "Grand Gourmet" je lesena kotna otroška kuhinja primerna za otroke nad 3 letom starosti. Vključuje 4 delni set pribora + držalo za lonec (iz tkanine) - kot na sliki. Velik..
299,69€
Otroški štedilnik Classic - rdeč
Otroški štedilnik Classic - rdeč Otroški štedilnik Classic v rdeči barvi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, je kuhinja vse kar Vaš mali kuhar potrebujeza zabavo in domislene igre. Kot nala..
120,59€
Otroška kuhinja Bambus
Otroška Kuhinja Bambus - lesene otroške kuhinje Ko otroci ropotajo z  lonci in ponvami, počnejo to najbolje ob tej čudoviti kuhinji, ki je narejena iz bambusa in vključuje dve kuhalni plošči z vrtljivim stikalom, lonec in ponev, držalo za lonec, tri kuhinjske prip..
134,49€
Otroška kuhinja Retro bela - starinska kuhinja
    Otroška Kuhinja Retro bela - starinska kuhinja Otroška kuhinja Retro bela je ena izmed najboljših lesenih izobraževalnih igrač za dekleta in fante, ki privablja več pozornosti do drobnih detajlov, učenja in razvoja otrok kot..
214,99€
Otroška kuhinja Vintage Kidkraft - bela
  Otroška Kuhinja Vintage Kidkraft - bela S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega ..
231,22€
Otroški štedilnik Classic - bel
Otroški štedilnik Classic - bel Otroški štedilnik Classic v beli barvi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, je kuhinja vse kar Vaš mali kuhar potrebujeza zabavo in domislene igre. Kot nalašč ..
120,59€
Otroška kuhinja in stojnica v enem
  Otroška kuhinja in stojnica v enem  - lesene otroške kuhinje Očarljivo lepa kuhinja, pobarvana v nežne barve, bo zagotovo očarala naše male kuharje!  24 delna oprema se prilega na polički na eni strani in za vrati omare na drugi strani. Tudi "..
169,12€
Otroška kuhinja Retro modra - starinska kuhinja
      Otroška Kuhinja Retro modra - starinska kuhinja Otroška kuhinja Retro modra je ena izmed najboljših lesenih izobraževalnih igrač za dekleta in fante, ki privablja več pozornosti do drobnih detajlov, učenja in razv..
225,97€
Otroška Kuhinja "Home Cooking" Kidkraft
Otroška Kuhinja "Home Cooking" Kidkraft Velikost izdelka: 61x34x101 cm Teža izdelka: 15 kg Lesene igrače. Primerno za otroke nad  3 letom starosti. Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo ..
182,80€
Otroški štedilnik Classic - roza
Otroški štedilnik Classic - roza Otroški štedilnik Classic v roza barvi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, je kuhinja vse kar Vaš mali kuhar potrebujeza zabavo in domislene igre. Kot nalašč..
120,59€
Otroška kuhinja vse v enem
  Otroška kuhinja vse v enem  - lesene otroške kuhinje Otroška kuhinja vse v enem omogoča igro na ogromno različnih načinov. S pralnim strojem, štedilnikom in umivalnikom. Ima dodatne shranjevalne poličke za kuhinjska orodja in kuhinjske krpe. ..
134,55€
Otroška kuhinja Deluxe Uptown natur
Otroška kuhinja Deluxe Uptown natur Otroška kuhinja Deluxe Uptown v natur barvi je kuhinja primerna za otroke nad 3.letom starosti. Otroška kuhinja ima sodoben videz in spada med naše največje otroške kuhinje Deluxe (poleg kotnih kuhinj). Vključuje držalo za lonec ..
259,80€
Otroška Kuhinja "Modern Country" Kidkraft
Otroška kuhinja "Modern Country" Velikost: 80x30x91 cm Leseni izdelki.   Teža: 20 kg   Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Privoščite svojemu otroku varn..
232,90€
Velika otroška kuhinja z zvokom in lučmi
Velika otroška kuhinja z zvokom in lučmi Velika otroška kuhinja z zvokom in lučmi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču in je idealna za otroke, ki radi kuhajo s svojimi starši. S svojo čvrsto zasnovo je kot nalašč primern..
277,79€
Otroška kuhinja vse v enem roza
  Otroška kuhinja vse v enem roza  - lesene otroške kuhinje Otroška kuhinja vse v enem še v roza različici, ki je prava uspešnica med najbolj prodajanimi artikli na evropskem trgu! Mali kuharji bodo ustvarili obroke in oprano perilo bo zasijalo v novi svetl..
134,55€
Otroška kuhinja Vintage modra
  Otroška kuhinja Vintage KidKraft - modra S ponosom obveščamo, da je v z letošnjim letom 2015 dobavljiva tudi modra otroška kuhinja vIntage. Je robustne konstrukcije, primerna za otroke nad 3. letom starosti.  Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi star..
231,22€
Otroška kuhinja Vintage Kidkraft - roza
    Otroška kuhinja Vintage Kidkraft - roza Akcija traja od 24.11. do 15.12.2015! S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših..
231,22€
Otroška kotna kuhinja Espresso z zvokom in lučmi
Otroška kotna kuhinja Espresso IZDELEK JE TRENUTNO RAZPRODAN IN BO PONOVNO DOBAVLJIV KONEC FEBRUARJA 2017! PRIPOROČAMO PREDNAROČILA! Otroška kotna kuhinja Espresso z zvokom in lučmi je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču in je ..
282,65€
Otroški štedilnik z dodatki
Otroški štedilnik z dodatki  - lesene otroške kuhinje Otroška kuhinja z 8 različnimi dodatki. Vključuje pribor - ponvi in ponev s pokrovom, rokavice, kuhinjsko krpo in 2 kuhinjska pripomočka. Štedilnik "s plinom", ki ponazarja plin kot slikovna goreča plamen..
104,29€
Otroška kuhinja Podeželje pastelna
Otroška kuhinja Podeželje pastelna Otroška kuhinja Kidkraft s pridihom podeželja je lesena otroška kuhinja znamke Kidkraft v pastelni barvi. Kuhinja ima močno leseno konstrukcijo, ima pečico, omarico ter mikrovalovno pečico, ki se odpirajo, gumb..
144,69€
Otroška kuhinja Vintage KidKraft - rdeča
    Otroška kuhinja Vintage KidKraft - rdeča Akcija traja od 24.11. do 15.12.2015! S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših ma..
231,22€
Otroška kuhinja Minnie Mouse Disney®
Otroška kuhinja Minnie Mouse Disney® Doživite čarobni svet Disney Junior z Minnie Mouse Vintage kuhinjo. Kuhinja Vas popelje v domišljijski svet zabave! Otroška kuhinja vključuje očarljivo Minnie Mouse uro in zabavne interaktivne gumbe, ki se ob..
219,99€
Otroška kuhinja vse v enem Deluxe
Otroška kuhinja vse v enem Deluxe - lesene otroške kuhinje Otroška kuhinja vse v enem Deluxe je ena izmed najbolje prodajanih otroških kuhinj na evropskem trgu. Na 8 barvnih kljukah in 2 vrtljivih košarah za sadje in zelenjavo, omogoča otrokom, da imajo vse na..
134,55€
Otroška kuhinja Sladki Sorbet
  Otroška kuhinja Sladki Sorbet Akcija traja od 24.11. do 27.11.2015! Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Privoščite svojemu otroku varno igračo znamke KIDKRAFT..
124,45€
Otroška Kuhinja "Espresso" Kidkraft
Otroška Kuhinja "Espresso" Kidkraft   Velikost izdelka: 109 x 45 x 104 cm Teža: 35.40 kg Material: Lesene igrače. Primerno za otroke nad  3 letom starosti. Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posn..
274,63€
Otroška kuhinja Princeska Belle Disney®
Otroška kuhinja Princeska Belle Disney® Podoživite klasično Disney-jevo pravljico o Lepotici in Zver. Skuhajte domiselno jed s princeskinimi očmi in vsemi njenimi prisrčnimi prijatelji. Otroška kuhinja ima čudovit display za pecivo, platneno streho i..
267,49€
Otroška kuhinja Rozalija
Otroška kuhinja Rozalija  - lesene otroške kuhinje Otroška kuhinja Rozalija lakirana v nežno barvo roze ponuja, čeprav imate morda majhno otroško sobico, prostor za čudovito igro! Otroški gumbi klikajo kot v pravi kuhinji, sama otroška kuhinja pa vključuje..
91,19€
Otroška kuhinja Deluxe Pastel
        Otroška kuhinja Deluxe Pastel Otroška kuhinja Deluxe Pastel je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču. S svojo čvrsto zasnovo, kosi pribora in delux pultom, je kuhinja kot nalašč p..
240,80€
Otroška kotna kuhinja Keylime
Otroška kotna kuhinja "Keylime" Otroška kuhinja je ponovno dobavljiva. Velikost: 91 x 93 x 92 cm (višina) Teža: 29 kg Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bodo otroci lahko kuhali skupaj z vami :) Privoščite ..
296,63€
Otroška kotna kuhinja Deluxe Play
Otroška kotna kuhinja Deluxe Play Otroška kotna kuhinja Deluxe Play je popolnoma nov ekskluziven artikel na evropskem tržišču in je idealna za otroke, ki radi kuhajo s svojimi starši. S svojo čvrsto zasnovo je kot nalašč primerna za družine z ..
243,32€
Otroška kuhinja Espresso Gourmet
  Otroška Kuhinja "Espresso Gourmet" Kdorkoli se bo igral z našo otroško kuhinjo Espresso Gourmet se bo počutil kot svetovni znani kuhar - Chef! Otroško kuhinjo priporočamo za vse tipe vrtcev, velike otroške sobe in velike igralnice. Ta otroška kuhinja..
307,98€
Otroška kuhinja Deluxe Big&Bright Kidkraft
Otroška kuhinja Deluxe Big&Bright Kidkraft Otroška kuhinja Deluxe Big&Bright je kuhinja primerna za otroke nad 3.letom starosti. Vključuje držalo za lonec (iz tkanine), kuhlo in lopatko - kot na sliki. S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizir..
274,63€
Glede na 2 ocen.
Otroška kuhinja Uptown Pastel
Otroška Kuhinja Uptown Pastel IZDELEK JE V OMEJENIH KOLIČINAH! Na evropsko tržišče je prispela nova Otroška kuhinja Uptown v pastelni barvi. Lesena kuhinja ima polno zabavnih podrobnosti, kot so brezžični telefon in tablo za pisanje dnevnih akcij ali menuj..
248,67€
Otroška kuhinja in klop v enem Haba
Otroška kuhinja in klop v enem Haba Otroška kuhinja in klop v enem ima zložljive škatle, ki so narejene iz poliesterske prevleke, prav tako jo sestavlja blazina iz pene. Velikost: Višina 72 x širina 36 cm Višina sedeža: 36 cm Čas dobave: 7 - 15 dni od dneva..
212,09€
Otroška Kuhinja Retro white - 2 delni set
      Otroška Kuhinja Retro white - 2 delni set Otroška kuhinja Retro white je briljanten vsestranski 2 delni set, ki je sestavljen iz otroškega hladilnika in štedilnika s koritom. Kuhinjo lahko premikate neodvisno od ostalega dela,..
225,97€
Otroška kuhinja Podeželska Kidkraft
Otroška kuhinja Podeželska Kidkraft Velikost izdelka: 77x34x95 cm Teža izdelka: 17.7 kg Lesene igrače. Primerno za otroke nad  3 letom starosti. Otroci se zelo radi poistovetijo s svojimi starši, jih radi opazujejo in posnemajo. Zdaj bo..
215,49€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
Spletna lestvica Slovenije Imenik spletnih strani ?>