Booking.com
Darila ob rojstvu
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Darila ob rojstvu

 

Darila ob rojstvu

Darila ob rojstvu za vaše najmlajše blagovne znamke Izziwotnot iz Anglije. Privoščite otroku najboljše iz najboljših materialov. Vabimo Vas k ogledu skrbno izbrane otroške posteljnine, otroške odeje z darilnim medvedkom, brisače ipd.

Darila ob rojstvu

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Darilna odeja - darilo ob rojstvu
Darilni set za novorojenčka - darilni set ob rojstvu Lepa otroška odejica in mehka igrača, sta kot nalašč primerna za darilo ob rojstvu. .Mehka in zračna odeja  bo zagotovila udoben in varen spanec, medtem ko&nbs..
42,69€
Brez DDV: 34,99€
Darilni set Henri - darilo ob rojstvu
Darilni set Henri - Darilni set za novorojenčka - darilni set ob rojstvu Razkošno topla in udobna brisača (odejica) in kuža Henri v darilnem setu sta kot nalašč primern darilo po otroški kopeli. Ta razkošna&nbs..
54,89€
Brez DDV: 44,99€
Darilni set Fleur - darilo ob rojstvu
Darilni set Fleur - Darilni set za novorojenčka - darilni set ob rojstvu Razkošno topla in udobna brisača (odejica) in muca Fleur v darilnem setu sta kot nalašč primern darilo po otroški kopeli. Ta razkošna ..
54,89€
Brez DDV: 44,99€
Pletena odeja Koral
Pletena odeja Koral Pletena odeja Koral iz bombaža združuje lepo mehko teksturo z močnimi odtenki barve. Pletena tekstura je 100% bombažna tkanina,  mehka in prijazna do kože vašega dojenčka. Uporabite jo lahko v otroški postelji, košari za dojenčka ali pa v..
17,49€
Brez DDV: 14,34€
Pletena odeja Limeta
Pletena odeja Limeta Pletena odeja Limeta iz bombaža združuje lepo mehko teksturo z močnimi odtenki barve. Pletena tekstura je 100% bombažna tkanina,  mehka in prijazna do kože vašega dojenčka. Uporabite jo lahko v otroški postelji, košari za dojenčka ali pa..
17,49€
Brez DDV: 14,34€
Pletena odeja Malina
Pletena odeja Malina Pletena odeja Malina iz bombaža združuje lepo mehko teksturo z močnimi odtenki barve. Pletena tekstura je 100% bombažna tkanina,  mehka in prijazna do kože vašega dojenčka. Uporabite jo lahko v otroški postelji, košari za dojenčka ali pa..
17,49€
Brez DDV: 14,34€
Pletena odeja Turkiz
Pletena odeja Turkiz Pletena odeja Turkiz iz bombaža združuje lepo mehko teksturo z močnimi odtenki barve. Pletena tekstura je 100% bombažna tkanina,  mehka in prijazna do kože vašega dojenčka. Uporabite jo lahko v otroški postelji, košari za dojenčka ali pa..
17,49€
Brez DDV: 14,34€
Pletena odeja modra
Pletena odeja modra Ta čudovit darilni komplet je idealno darilo za otroka. Odeja je pletena iz 100% bombaža, v prijetnih odtenkih modre, sive, v barvi smetane in žajblja, in ima ročno kvačkano obrobo. Pletena deka je velika 70 x 90 cm iz 100% bombaža in je praln..
28,05€
Brez DDV: 22,99€
Pletena odeja roza
Pletena odeja roza Ta čudovit darilni komplet je idealno darilo za otroka. Odeja je pletena iz 100% bombaža, v prijetnih odtenkih modre, sive, v barvi smetane in žajblja, in ima ročno kvačkano obrobo. Pletena deka je velika 70 x 90 cm iz 100% bombaža in je pralna..
28,05€
Brez DDV: 22,99€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>