Booking.com
Pustni kostumi za otroke
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora

Pustni kostumi za otroke

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška torbica Princeska Rosalina
Otroška torbica Princeska Rosalina  Otroška torbica Princeska Rosalina blagovne znamke HABA je primerna kot dodatek za pustni kostum ali kostum za igro vlog ali pa jo deklice lahko nosijo kot modni dodatek ob poletnih mesecih.  Material: 100% poliester Dimen..
20,18€
Brez DDV: 16,54€
Magični set Princeska Rosalina
Magični set Princeska Rosalina (pustni kostum ali kostum za igro vlog) Magični set Princeska Rosalina blagovne znamke HABA je primeren kot dodatek k pustnemu kostumu ali kostumu za igro vlog. Sestoji se iz paličice in satenastega traku ter magične krogle. Igrača j..
17,07€
Brez DDV: 13,99€
Obroč za lase Princeska Rosalina
Obroč za lase Princeska Rosalina  Obroč za lase Princeska Rosalina blagovne znamke HABA je primeren kot dodatek k pustnemu kostumu ali kostumu za igro vlog.  Obroč je primeren za otroke stare od 3-6 let. Material: plastika, poliester Dimenzije obroča:&..
5,29€
Brez DDV: 4,34€
Otroški kostum Vila Fina
  Otroški kostum Vila Fina (pustni kostum ali kostum za igro vlog) Otroški kostum Vila Fina blagovne znamke HABA je primeren kot pustni kostum ali kostum za igro vlog. Kostum je dobavljiv v eni velikosti primerno za otroke velike od 98-116 (od 3-6 let). Otro..
47,28€
Brez DDV: 38,75€
Otroške gamaše Vila Fina
Otroške gamaše Vila Fina Otroške gamaše Vila Fina blagovne znamke HABA so primerne kot dodatek za pustni kostum ali kostum za igro vlog ali pa jih deklice nosijo kot modni dodatek. Otroške gamaše so primerne za otroke stare od 3-6 let. Material: poliester, organza..
15,62€
Brez DDV: 12,80€
Obroč za lase Vila Fina
Obroč za lase Vila Fina Obroč za lase Vila Fina blagovne znamke HABA je primeren kot dodatek k pustnemu kostumu ali kostumu za igro vlog.  Obroč je primeren za otroke stare od 3-6 let. Material: plastika, poliester Dimenzije obroča: cca. za obseg glave..
5,29€
Brez DDV: 4,34€
Magična palica Vila Fina
Magična palica Vila Fina  Magična palica Vila Fina blagovne znamke HABA je primeren kot dodatek k pustnemu kostumu ali kostumu za igro vlog.  Igrača je primerna za otroke stare od 3-6 let. Opozorilo: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Neva..
10,68€
Brez DDV: 8,75€
Trakci za roke Vila Fina
Trakci za roke Vila Fina  Trakci za lase Vila Fina blagovne znamke HABA je primeren kot dodatek k pustnemu kostumu ali kostumu za igro vlog.  Trakci za roke so primerni za otroke stare od 3-6 let. Material: poliester, organza Dolžina trakcev: cca. 20..
10,97€
Brez DDV: 8,99€
Otroški kostum Astronavt
  Vsi malčki vsaj enkrat hočejo postati astronavti, mar ne?! Vse vesoljske obleke so dobavljive za otroke stare 4-6 let, 6-8 let, 8-10 let. Proizvedeno v ZDA! Gre za kakovostne kostume! Odlično darilo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza! Prav tako primerno za pusta ..
85,39€
Brez DDV: 69,99€
Krila Vila Fina
Krila Vila Fina Krila Vila Fina blagovne znamke HABA je primeren kot dodatek k pustnemu kostumu ali kostumu za igro vlog.  Krila so primerna za otroke stare od 3-6 let. Material: organza, elastika, kovina Dimenzije: širina - 45.50 cm x višina - 16 c..
15,43€
Brez DDV: 12,65€
Nasa otroška čelada
Otroška čelada NASA S pritiskom na gumb čelada govori! Primerna za otroke stare od 5 let naprej. Baterije (3 x 1.5 V LR44)  so vključene. Vgrajen zvočni čip. Material: durabilna plastika Opozorilo: Igrača ni primerna za otroke pod 3. letom starosti.  Mo..
73,19€
Brez DDV: 59,99€
Otroški kostum Princeska
  Otroški kostum Princeska (pustni kostum ali kostum za igro vlog) Otroški kostum Princeska blagovne znamke HABA je primeren kot pustni kostum ali kostum za igro vlog. Kostum je dobavljiv v eni velikosti primerno za otroke velike od 98-116 (od 3-6 let). Otroški ..
48,06€
Brez DDV: 39,39€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>