Booking.com
V naravi z otroci
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
V naravi z otroci
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Spalna vreča Dinozavri
Spalna vreča Dinozavri Nič ni bolj udobnega, kot naše nove spalne vreče različnih vzorcev. Te spalne vreče so odlično darilo za mlade tabornike, pustolovce. Prednosti: - narejena je iz mehke tkanine - torbica z vrvico, vključena   Materiali: Pol..
79,71€
Brez DDV: 65,34€
Spalna vreča Transport
Spalna vreča Transport Nič ni bolj udobnega, kot naše nove spalne vreče različnih vzorcev. Te spalne vreče so odlično darilo za mlade tabornike, pustolovce. Prednosti: - narejena je iz mehke tkanine - torbica z vrvico, vključena   Materiali: Pol..
79,71€
Brez DDV: 65,34€
Spalna vreča Morska deklica
Spalna vreča Morska deklica Nič ni bolj udobnega, kot naše nove spalne vreče različnih vzorcev. Te spalne vreče so odlično darilo za mlade tabornike, pustolovce. Prednosti: - narejena je iz mehke tkanine - torbica z vrvico, vključena   Materiali..
79,71€
Brez DDV: 65,34€
Spalna vreča Princeska
Spalna vreča Princeska Nič ni bolj udobnega, kot naše nove spalne vreče različnih vzorcev. Te spalne vreče so odlično darilo za mlade tabornike, pustolovce. Prednosti: - narejena je iz mehke tkanine - torbica z vrvico, vključena   Materiali: Pol..
79,71€
Brez DDV: 65,34€
Ribiški set za otroke
  Ribiški set za otroke - set za ribolov Ribiški set za otroke vključuje ribiško palico, ribiško mrežo in dodatke (25 vab). Ribiška palica (dolžine do 185 cm), izdelana iz plastike z ročajem iz plute. Mreže iz aluminija.Vreča iz poliestra.   Ča..
74,04€
Brez DDV: 60,69€
Multifunkcionalni otroški nahrbtnik Terra
Multifunkcionalni  otroški nahrbtnik Terra Integrirano dežno pokrivalo. Nahrbtnik je primeren za otroke nad 3. letom starosti. Čas dobave: 1 dan od dneva plačila kupnine (dostavna služba med vikendi ne posluje) Volumen: 15 litrov Material: tk..
60,94€
Brez DDV: 49,95€
Camping svetilka - svetilka za taborjenje
Camping svetilka - svetilka za taborjenje Na svetilki je vključen tudi kompas. K setu je priložena tudi žvižgalka. Čas dobave: 1 dan od dneva vplačila kupnine   ..
31,71€
Brez DDV: 25,99€
Termovka Terra Kids
   Termovka Terra Kids Termovka za otroke HABA je primerna za kampiranje, tabore ali piknike. Poskrbite, da bodo Vaši otroci med izletom v naravo prejeli dovolj tekočine. Čas dobave: 1 dan od dneva plačila kupnine Volumen: 375 mL Material: nerjaveče je..
23,08€
Brez DDV: 18,92€
Svetilka Terra Kids
Svetilka Terra Kids   Stresamo eno minuto in dobili boste 15 minut svetlobe - ne, baterij ne potrebujete.   Spodbuja uporabnika za izvajanje poskusov.   Vsebina: -stikalo (vklop / izklop utripajoča luč), plastično ohišje, rdeče in zelene ..
29,27€
Brez DDV: 23,99€
Radio svetilka Terra Kids
Radio svetilka Terra Kids   Svetilka in radio - dva v enem. Da bo zabava na taboru prijetna.    Vključuje vtičnik za slušalke.      Material: plastika   Dimenzije: dolžina: 16.5 cm obseg luči: 5 cm Čas..
22,03€
Brez DDV: 18,06€
Spalna vreča Slonček
Spalna vreča Slonček Nič ni bolj udobnega, kot naše nove spalne vreče različnih vzorcev. Te spalne vreče so odlično darilo za mlade tabornike, pustolovce. Prednosti: - narejena je iz mehke tkanine - torbica z vrvico, vključena   Materiali: ..
79,71€
Brez DDV: 65,34€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>