Booking.com
Gugalni sedeži
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Gugalni sedeži

 

Gugalni sedeži - Gugalnice

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Gugalnica "Baby Swing Horse"
Gugalnica "Baby Swing Horse" Gugalnica konjiček je primerna za otroke nad 10 mesecem starosti. Sedež je prilagodljiv otrokovi starosti s prilagodljivimi trakovi; Največja dovoljena teža: 30 kg Material: poliester; površina je pralna; Dimenzije: 55 x 25 x 37 cm;..
149,11€
Brez DDV: 122,22€
Viseča zibka Slumber Meadow
Viseča zibka Slumber Meadow Viseča zibka za novorojenčka ima vključeno vzmetnico in elemente za dotik in igro ter odstranljive zastave. Kljuka preprečuje, da bi se vrvi zibke med seboj prepletale. Material: bombaž/poliester; Prevleka je pralna. Dimenzije: 93 x 63 x 30 ..
250,59€
Brez DDV: 205,40€
Viseča gugalnica Airy-fairy
Viseča gugalnica Airy-fairy Otroci se varno gibljejo z gugalnico, ki ima zelo udoben sedež. Trakovi omogočajo varno gibanje naprej in nazaj. Mreže na hrbtu in sedež omogočata kroženje zraka. Max.dovoljena teža: 30 kg; Material: poliester, nylon; Pralen; Prim..
129,55€
Brez DDV: 106,19€
Gugalnica Letalo
Gugalnica Letalo Gugalnica letalo je primerna za otroke nad 10 mesecem starosti, za zabavo, za učenje samostojnega držanja ipd. Sedež je prilagodljiv otrokovi starosti s prilagodljivimi trakovi; Največja dovoljena teža: 30 kg Material: poliester; Pralen; Pr..
149,11€
Brez DDV: 122,22€
Gugalnica Ladjica
Gugalnica Ladjica Gugalnica Ladjica je visokokakovosten izdelek blagovne znamke HABA in gre za  popolnoma nov izdelek v letu 2015. Masivno aluminjasto ogrodje - priporočamo! Največja dovoljena teža: 80 kg Material: poliester, aluminij, nylon; Pralen; Di..
265,42€
Brez DDV: 217,56€
Gugalnica Little Elf
Gugalnica Little Elf - "Majhen škrat" Gugalnica Little Elf je primerna za otroke nad 3. letom starosti, za zabavo, za učenje samostojnega držanja ipd. Sedež je prilagodljiv otrokovi starosti s prilagodljivimi trakovi; Višina je nastavljiva. Krila so na strani fiksirana..
86,94€
Brez DDV: 71,26€
Gugalnica Zmajček
Gugalnica Zmajček Gugalnica Zmajček je primerna za otroke nad 3. letom starosti, za zabavo, za učenje samostojnega držanja ipd. Sedež je prilagodljiv otrokovi starosti s prilagodljivimi trakovi; Višina je nastavljiva. Krila so na strani fiksirana. Največja dovolj..
86,94€
Brez DDV: 71,26€
Gugalnica Okrog&Okrog
Gugalnica Okrog&Okrog Gugalnica Okrog&Okrog je primerna za otroke nad 3. letom starosti, za zabavo, za učenje samostojnega držanja ipd. Sedež je obložen in ima notranje razdelek za shranjevanje. Vključuje držalo za vgradnjo v steno.  Največja dovolje..
204,90€
Brez DDV: 167,95€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>