Booking.com
Knjižne police
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Knjižne police

Otroške knjižne police, knjižni regali, knjižne omare

Otroške knjižne police, knjižni regali, knjižne omare za otroke znamk KidKraft, HABA itd.

 

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Knjižna polica za otroke Letalo
Knjižna polica za otroke Letalo Knjižna polica za otroke je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo in knjižno polico. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evropskim varnostnim stand..
134,13€
Brez DDV: 109,94€
Knjižna polica - natur
  S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega malčka na Knjižno polico - natur lahko izbirate med p..
104,97€
Brez DDV: 86,04€
Knjižna polica za otroke Puzzle - barvna
Knjižna polica za otroke Puzzle - barvna Knjižna polica za otroke (barvna) je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 63.50 cm (..
136,57€
Brez DDV: 111,94€
Knjižna polica - barvna
  S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega malčka na Knjižno polico - pastelna lahko izbirate me..
104,97€
Brez DDV: 86,04€
Knjižna polica za otroke Puzzle - pastelna
Knjižna polica za otroke Puzzle - pastelna Knjižna polica za otroke (pastelna) je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 63.50 ..
136,57€
Brez DDV: 111,94€
Knjižna polica - pastelna
Knjižna polica - pastelna  S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega malčka na Knjižno polico - ..
104,97€
Brez DDV: 86,04€
Knjižna polica s predalniki Pirati
Knjižna polica s predalniki Pirati Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Pirati". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom. Knjižno polico je mogoče fiksirati s sidrom ..
191,97€
Brez DDV: 157,35€
Knjižna polica za otroke Drevo
Knjižna polica za otroke Drevo - dizajnirano pohištvo Velikost: 175 (višina) x 118 (širina) x 24 (globina)9 cm Čas dobave: 2 tedna od dneva plačila kupnine Barve: oranžna ali modra ali zelena ali vijolična ali bela Prevoz do stranke je že vštet v..
1.320,09€
Brez DDV: 1.082,04€
Otroška miza Pirati
Otroška miza Pirati Otroška miza tematskega pohištva iz serije "Pirati". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom. Set stolov lahko dokupite posebej.  V ceno niso vključeni stoli v setu..
151,60€
Brez DDV: 124,26€
Knjižna polica Na kmetiji
Knjižna polica za otroke Na kmetiji Knjižna polica za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starost..
202,93€
Brez DDV: 166,34€
Polica za knjige Louane
Polica za knjige Louane Dizjanirana s strani Christopha Boulina, knjižna polica Louane privlači mlajše in starejše s svojo okroglo in otroško linijo. Njegova izvirna oblika, ki izgleda kot drevo, ustreza v katerem koli interierju. V surovi ali lakirani različici se bo pri..
687,69€
Brez DDV: 563,68€
Knjižna polica s predalniki Magični Vrt
  Knjižna polica s predalniki Magični Vrt Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otrok..
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Polica za knjige Drevo Tess
Polica za knjige Drevo Tess Tako kot drevo v gozdu bo knjižna polica Tess z dimenzijami dolžine 239 cm x globine  55 cm x višine 221 cm ponosno našlo  posebnoi mesto v otroški sobi. Funkcionalno zahvaljujoč svojim 20 policam z globino 24,5 cm, lahko va..
1.501,58€
Brez DDV: 1.230,80€
Knjižna polica s predalniki Sončen Safari
Knjižna polica s predalniki Sončen Safari Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 55.25 x 29.21 x 96...
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Knjižna polica s predalniki Vozila
    Knjižna polica s predalniki Vozila Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Vozila". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 56.20 x ..
186,48€
Brez DDV: 152,85€
Knjižna polica s predalniki Dinozaver
Knjižna polica s predalniki Dinozaver Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Dinozaver". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom sta..
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Otroška hiška in Knjižna polica za otroke 2v1
Otroška hiška in Knjižna polica za otroke 2v1 Knjižna polica za otroke in otroška hiška 2v1 je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo in knjižno polico 2v1 ter nočno omarico. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje pri..
147,67€
Brez DDV: 121,04€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>