Booking.com
Otroške klopi
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Otroške klopi

Otroške klopi

Otroške klopi znamke HABA - visoka kakovost!

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška klop Knights
Ta očarljiva otroška klop je velika in za vaše malčke zelo udobna. S tremi zložljivimi predali, ki se zlahka zložijo pod modro oblazinjeno sedežno blazino, klop ne zagotavlja le udobja, ampak preprost, eleganten način za shranjevanje. Veličastna zastava in viseča torba, je ide..
398,65€
Brez DDV: 326,76€
Otroška klop Rosenfee
Ta očarljiva otroška klop je velika in za vaše malčke zelo udobna. S tremi zložljivimi predali, ki se zlahka zložijo pod roza oblazinjeno sedežno blazino, klop ne zagotavlja le udobja, ampak preprost, eleganten način za shranjevanje. Rožice in viseča torba so odstranljivi, pra..
398,65€
Brez DDV: 326,76€
Otroška kuhinja in klop v enem Haba
Otroška kuhinja in klop v enem Haba Otroška kuhinja in klop v enem ima zložljive škatle, ki so narejene iz poliesterske prevleke, prav tako jo sestavlja blazina iz pene. Velikost: Višina 72 x širina 36 cm Material: bukove les Poreklo: Nemčija Primerno za o..
212,09€
Brez DDV: 212,09€
Zaboj za igrače in klop za otroke
Zaboj za igrače in klop za otroke - 2v1 Na kmetiji Zaboj za igrače in klop za otroke - 2v1 tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno..
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Zaboj za shranjevanje igrač in klop Magični Vrt
Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 Magični Vrt Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  ..
191,97€
Brez DDV: 157,35€
Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 Sončen Safari
    Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 Sončen Safari Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim ..
175,12€
Brez DDV: 143,54€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>