Booking.com
Nočne omarice
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Nočne omarice
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Nočna omarica Kidkraft
Nočna omarica Kidkraft (kombinacija 2v1) Nočna omarica Kidkraft je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo in knjižno polico 2v1 ter knjižno polico oz. knjižnim regalom. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi..
93,26€
Brez DDV: 76,44€
Nočna omarica Viteški grad
Nočna omarica Viteški grad  Otroška nočna omarica Viteški Grad je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo Viteški Grad. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evropskim va..
85,33€
Brez DDV: 69,94€
Nočna omarica Gasilci
Nočna omarica Gasilci Otroška nočna omarica Gasilci je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo Gasilci. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.&nbs..
93,26€
Brez DDV: 76,44€
Nočna omarica Princeska
Nočna omarica Princeska Otroška nočna omarica Princeska je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo in posteljnino Princeska. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evropskim varno..
97,53€
Brez DDV: 79,94€
Nočna omarica Dirkalni avto
Nočna omarica Dirkalni avto Otroška nočna omarica Dirkalni avto je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo Dirkalni Avto in posteljnino. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi težkih kovin ter ustreza vsem evr..
93,26€
Brez DDV: 76,44€
Otroška nočna omarica Donald Duck
Otroška nočna omarica Donald Duck Donald Duck ekskluzivna serija dizajniranega otroškega pohištva danskega znamke De Eekhoorn. Limited edition     Specifikacije Dimenzije 52 x 39 x 36 (višina x dolžina x glo..
142,28€
Brez DDV: 116,62€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>