Booking.com
Otroške omare
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Otroške omare

Otroške omare - otroške omarice

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Garderobna omara Connect bela
Garderobna omara Connect bela Želite Retro dizajn v otroški sobi? Del našega luksuznega pohištva, ta edinstvena garderobna omara z 2 vrati v belem boru - idealen je za punce i fante (pa tudi za najstnike!) Zdaj bodo svoje stvari pospravljali. .brez izgovorov! Izdelan iz čvrtsge..
391,99€
Brez DDV: 321,30€
Otroška knjižna omara "Hokus"
Resnično očarani: Hokus&pokus omarica zagotovlja prostor za knjige, igre ipd. Hokus knjižna omara vključuje dva lesena zaboja. Izjmeno primerno za vrtec ali opremo otroške sobe.  Material: vezana plošča, detajli narejeni iz bukovega lesa in javorja. Čas dobave: ..
819,00€
Brez DDV: 819,00€
Predalnik (5-delni) Sončen Safari
    Predalnik (5-delni) "Sončen Safari" 5-delni predalnik tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 26.67 x 22..
171,20€
Brez DDV: 140,33€
Omara Connect bela s predali
Omara Connect bela s predali Želite Retro dizajn v otroški sobi? Del našega luksuznega pohištva, ta edinstvena garderobna omara z 2 vrati v belem boru - idealen je za punce i fante (pa tudi za najstnike!) Zdaj bodo svoje stvari pospravljali. .brez izgovorov! Izdelan iz čvrtsgea..
450,91€
Brez DDV: 369,60€
Otroška omara Matti (3-vratni sistem)
    Otroška omara Matti (natur) - HA-8397 (3- vratni sistem )   Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni. &n..
1.829,99€
Brez DDV: 1.499,99€
Otroško stojalo z obešalniki Sončen Safari
Otroško stojalo z obešalniki Sončen Safari Otroško stojalo s štirimi obešalniki tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestav..
151,60€
Brez DDV: 124,26€
Omara Connect siva s predali
Omara Connect siva s predali Želite Retro dizajn v otroški sobi? Del našega luksuznega pohištva, ta edinstvena garderobna omara z 2 vrati v betonsko sivem boru - idealen je za punce i fante (pa tudi za najstnike!) Zdaj bodo svoje stvari pospravljali. .brez izgovorov! Izdelan iz ..
450,91€
Brez DDV: 369,60€
Otroška omara Matti (bela) - (3-vratni sistem )
    Otroška omara Matti (bela) - HA-7822 (3- vratni sistem )   Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni.   Barvne opcije (prosim izberite):   - bela ..
1.951,99€
Brez DDV: 1.599,99€
Otroška omarica z dvema predaloma Sončen Safari
Otroška omarica z dvema predaloma Sončen Safari Otroška omarica z dvema predaloma tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavl..
199,38€
Brez DDV: 199,38€
Otroška omara  Matti (2-vratni sistem)
  Otroška omara Matti (natur) - HA-8387 (2- vratni sistem ) Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni.   Barvne opcije (prosim izberite): ..
1.219,99€
Brez DDV: 999,99€
Otroška omara s štirimi predali - Predalnik Sončen Safari
    Otroška omara s štirimi predali - Predalnik Sončen Safari Otroška omara s štiimi predali oz. Predalnik tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim ..
270,27€
Brez DDV: 270,27€
Otroška omara Matti (bela) - (2-vratni sistem )
      Otroška omara Matti (bela) - HA-7821 (2- vratni sistem ) Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni.   Barvne opcije:   - bela   Material: naol..
1.341,99€
Brez DDV: 1.099,99€
Predalnik (7-delni) Vrtnica
Predalnik (7-delni) "Vrtnica" 7-delni predalnik tematskega pohištva iz serije "Vrtnica". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti. Velikost: 2..
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Predalnik za otroke Na kmetiji
Predalnik za otroke Na kmetiji Predalnik za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti. Velik..
179,04€
Brez DDV: 146,75€
Predalnik (5-delni) Dinozaver
      Predalnik (5-delni) Dinozaver 5-delni predalnik tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 26.67 ..
186,48€
Brez DDV: 152,85€
Knjižna polica s predalniki Magični Vrt
  Knjižna polica s predalniki Magični Vrt Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otrok..
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Otroško stojalo z obešalniki Dinozavri
  Otroško stojalo z obešalniki Dinozavri Otroško stojalo s štirimi obešalniki tematskega pohištva iz serije "Dinozavri". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sesta..
175,12€
Brez DDV: 143,54€
Predalnik (7-delni) Magični Vrt
Predalnik (7-delni) Magični Vrt 7-delni predalnik tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti. Vel..
176,60€
Brez DDV: 144,75€
Nočna omarica Kidkraft
Nočna omarica Kidkraft (kombinacija 2v1) Nočna omarica Kidkraft je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču. V setu je z otroško mladinsko posteljo in knjižno polico 2v1 ter knjižno polico oz. knjižnim regalom. Pohištvo je ročno pobarvano in ne vsebuje primesi..
93,26€
Brez DDV: 76,44€
Otroška omarica Čigumi
S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega malčka na roza otroško omarico vnesite tekst, ki ga želite v pr..
98,90€
Brez DDV: 98,90€
Otroško stojalo z obešalniki Magični Vrt
Otroško stojalo z obešalniki Magični Vrt Otroško stojalo s štirimi obešalniki tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sesta..
159,26€
Brez DDV: 130,54€
Predalnik Cuba
Predalnik Cuba Predalnik Cuba angleške blagovne znamke East Coast, s svojim kubičnim dizajnom in zaobljenimi robovi pohištva ustvarja sodoben videz, hkrati pa les ustvarja toplino. Na voljo tudi postelja Cuba s predalom.  Velikost predalnika: d 8..
354,57€
Brez DDV: 290,63€
Otroška omarica Bela
Možna je personalizacija izdelka (cena storitve = 9 EUR), ni pa obvezna. Personaliziran izdelek se smatra kot izdelek po naročilu. S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opreml..
108,63€
Brez DDV: 89,04€
Otroška omarica z dvema predaloma Magični Vrt
Otroška omarica z dvema predaloma Magični Vrt Otroška omarica z dvema predaloma tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestav..
199,38€
Brez DDV: 199,38€
Otroška omara Donald Duck
Otroška omara Donald Duck  Donald Duck ekskluzivna serija dizajniranega otroškega pohištva danskega znamke De Eekhoorn. Limited edition     Specifikacije Dimenzije 182 x 90 x 53 (višina x dolžina x globi..
618,30€
Brez DDV: 506,80€
Otroška omarica Rdeča
Možna je personalizacija izdelka (cena storitve = 9 EUR), ni pa obvezna. Personaliziran izdelek se smatra kot izdelek po naročilu. S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opreml..
108,63€
Brez DDV: 89,04€
Knjižna polica s predalniki Sončen Safari
Knjižna polica s predalniki Sončen Safari Knjižna polica s predalniki tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 55.25 x 29.21 x 96...
180,99€
Brez DDV: 148,35€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>