Booking.com
Otroški Stoli
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Otroški Stoli
 

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Okrogla otroška miza s stoli
Okrogla otroška miza s stoli Okrogla otroška miza z dvema stoloma in prostorom za shranjevanje - enostaven in nevtralen dizajn. Pripročamo za vse oblike vrtcev, majhne ali velike prostore, otroške sobe ipd. Pokrov zaboja za shranjevanje igrač lahko enostavno odstranit..
114,73€
Brez DDV: 94,04€
Gugalni stol Vrtnica
Gugalni stol Vrtnica Gugalni stol tematskega pohištva iz serije "Vrtnica". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Velikost: 50.80 x 35.56 x 64..
154,56€
Brez DDV: 126,69€
Gugalni stol za otroke Na kmetiji
Gugalni stol za otroke Na kmetiji Gugalni stol za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti..
162,39€
Brez DDV: 133,11€
Otroški stol - set dveh stolov Dinozavri
Otroški stol - set dveh stolov Dinozavri Set dveh stolov tematskega pohištva iz serije "Dinozavri". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom. Otroško mizo lahko dokupite posebej.  V ceno..
189,81€
Brez DDV: 155,58€
Otroški stol Avalon - natur
  V kolikor se odločate za nakup personaliziranega artikla, imate na voljo 3 pisave in sicer Class, Library in Script. V kolikor se odločite za pisavo Class, so dovoljene le velike tiskane črke. Pri pisavah Library in Script pa lahko uporabite velike ali male črke, ven..
85,47€
Brez DDV: 70,06€
Stolček stopnička Na kmetiji
Stolček stopnička Na kmetiji Stolček stopnička za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti...
106,82€
Brez DDV: 87,56€
Stol stopnička - otroška pručka Dinozavri
    Stol stopnička - otroška pručka Dinozavri Stol stopnička oz. otroška pručka tematskega pohištva iz serije "Dinozavri". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Ča..
110,74€
Brez DDV: 90,77€
Otroški stol Avalon - svetlo roza
Otroški stol Avalon - svetlo roza V kolikor se odločate za nakup personaliziranega artikla, imate na voljo 3 pisave in sicer Class, Library in Script. V kolikor se odločite za pisavo Class, so dovoljene le velike tiskane črke. Pri pisavah Library in Script pa lahko uporabit..
85,47€
Brez DDV: 70,06€
Otroški stoli Na kmetiji
        Otroški stoli Na kmetiji Otroški stoli za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za..
89,89€
Brez DDV: 73,68€
Otroški stol - set dveh stolov Princeska
Otroški stol - set dveh stolov Princeska Set dveh stolov tematskega pohištva iz serije "Princeska". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom. Otroško mizo lahko dokupite posebej.  V ceno..
191,97€
Brez DDV: 157,35€
Stolček Avalon - lila
V kolikor se odločate za nakup personaliziranega artikla, imate na voljo 3 pisave in sicer Class, Library in Script. V kolikor se odločite za pisavo Class, so dovoljene le velike tiskane črke. Pri pisavah Library in Script pa lahko uporabite velike ali male črke, vendar je veli..
81,46€
Brez DDV: 81,46€
Gugalni stol Magični Vrt
Gugalni stol Magični Vrt Gugalni stol tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Velikost: 42...
175,50€
Brez DDV: 143,85€
Stol stopnička - otroška pručka Princeska
Stol stopnička - otroška pručka Princeska Stol stopnička oz. otroška pručka tematskega pohištva iz serije "Princeska". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja:&n..
118,58€
Brez DDV: 97,20€
Step N' Store stopnička - bel
  KidKraft Step "N Store stopnica je čvrsto izdelan stol, ob straneh ima reži, ki omogočajo enostavno premikanje. Step 'N Store stolček omogoča otrokom korak bližje k neodvisnosti, s katerim bodo lažje dostopali do težko dostopnih objektov. Stolček ponuja pred..
72,49€
Brez DDV: 59,42€
Stol stopnička Magični Vrt
Stol stopnička Magični Vrt Stol stopnička oz. kar otroška pručka tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: ..
111,52€
Brez DDV: 91,41€
Gugalni stol Princeska
  Gugalni stol Princeska Gugalni stol tematskega pohištva iz serije "Princeska". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Velikost..
146,72€
Brez DDV: 120,26€
Otroška miza Puncto s stoloma
Otroška miza Puncto s stoloma Otroška miza Puncto s stoloma Pri Habi so izoblikovali Otroško mizo Puncto s stoloma, ki je ravno prave višine za najmlajše. Tako se lahko igrajo, ustvarjajo, pišejo in barvajo.   Lahko naročite samo mizico ali pa ..
151,52€
Brez DDV: 124,20€
Otroški stol - set dveh stolov Magični Vrt
Otroški stol - set dveh stolov Magični Vrt Set dveh stolov tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom. Otroško mizo lahko dokupite posebej.&n..
162,39€
Brez DDV: 133,11€
Otroški stol - set dveh stolov Pirati
  Otroški stol - set dveh stolov Pirati Set dveh stolov tematskega pohištva iz serije "Pirati". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom. Otroško mizo lahko dokupite posebej.  V..
158,48€
Brez DDV: 129,90€
Otroški stol Rollando
   Otroški stol "Rollando" - HABA   Sedalo in hrbtni del je narejen iz brezovega lesa, medtem ko so nogice narejen iz bukovega lesa. Hrbtni del je nastavljiv po 4 višinah:  od 35 - 43 cm   Materiali: brezov in bukov les   ..
229,90€
Brez DDV: 188,44€
Gugalni stol Sončen Safari
  Gugalni stol Sončen Safari Gugalni stol tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Vel..
175,50€
Brez DDV: 143,85€
Gugalni stol Pirati
Gugalni stol Pirati Gugalni stol tematskega pohištva iz serije "Pirati". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Velikost: 42.50 x 57.50 x 73.6..
175,50€
Brez DDV: 143,85€
Otroški stol Marcello
    Otroški stol "Marcello" - HABA   Sedalo in hrbtni del je narejen iz brezovega lesa, medtem ko so nogice narejen iz bukovega lesa. Hrbtni del je nastavljiv po 4 višinah:  od 35 - 43 cm   Materiali: brezov in bukov les   ..
229,90€
Brez DDV: 188,44€
Stol stopnička - otroška pručka Sončen Safari
Stol stopnička - otroška pručka Sončen Safari Stol stopnička oz. otroška pručka tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sesta..
106,82€
Brez DDV: 87,56€
Otroški stol Garden Cottage
    Otroški stol "Garden Cottage" - HABA       Sedalo in hrbtni del je narejen iz brezovega lesa, medtem ko so nogice narejen iz bukovega lesa. Hrbtni del je nastavljiv po 4 višinah:  od 35 - 43 cm   Mate..
229,90€
Brez DDV: 188,44€
Gugalni stol Vozila
Gugalni stol Vozila Gugalni stol tematskega pohištva iz serije "Vozila". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 15 minut Velikost: 41.28 x 57.79 x 74.9..
167,10€
Brez DDV: 136,97€
Otroški stol Speča lepotica
    Otroški stol "Speča lepotica" - HABA   Sedalo in hrbtni del je narejen iz brezovega lesa, medtem ko so nogice narejen iz bukovega lesa. Hrbtni del je nastavljiv po 4 višinah:  od 35 - 43 cm   Materiali: brezov in bukov les ..
229,90€
Brez DDV: 188,44€
Stol stopnička - otroška pručka Vozila
Stol stopnička - otroška pručka Vozila Stol stopnička oz. otroška pručka tematskega pohištva iz serije "Vozila". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cc..
110,74€
Brez DDV: 90,77€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>