Booking.com
V kopalnici
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
V kopalnici

                  

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Previjalna podloga Little Star
Previjalna podloga Little Star Previjalna podloga Little Star ima čudovit odtis medvedka, ki leži med zvezdicami. Podloga je mehko obložena s peno, ki nudi podporo in udobje med previjanjem plenic. Vodotesen in enostaven za čiščenje. Primerno za večino previjalnih o..
24,63€
Brez DDV: 20,19€
Kopalna brisača Sweet Dreams
Kopalna brisača Sweet Dreams Kopalna brisača Sweet Dreams je zasnovana tako, da je kopanje udobno. Izdelana je iz 100% bombaža, da je nežen koži vašega otroka s čudovitim dizajnom vezenega medvedka z ušesi in tačkami. Primerno praktično darilo ob rojstvu otroka. ..
17,49€
Brez DDV: 14,34€
Kopalna brisača Little Star
Kopalna brisača Little Star Kopalna brisača Little Star je zasnovana tako, da je kopanje udobno. Izdelana je iz 100% bombaža, da je nežen koži vašega otroka s čudovitim dizajnom vezenega medvedka z ušesi in tačkami. Primerno praktično darilo ob rojstvu otroka. ..
17,49€
Brez DDV: 14,34€
Kopalna brisača Ovčka-2 v setu
Kopalna brisača Ovčka Kopalni brisači Ovčka je zasnovana tako, da je kopanje udobno. Izdelana je iz 100% bombaža, da je nežen koži vašega otroka s čudovitim dizajnom vezene ovčke in zvezdic. Primerno praktično darilo ob rojstvu otroka.   Prednosti: ..
24,17€
Brez DDV: 19,81€
Kopalna brisača Lačna gosenica
Kopalna brisača Lačna gosenica Kopalna brisača Lačna gosenica je zasnovana tako, da je kopanje udobno. Izdelana je iz 100% bombaža, da je nežen koži vašega otroka s čudovitim dizajnom vezene gosenice. Primerno praktično darilo ob rojstvu otroka.   Pr..
19,78€
Brez DDV: 16,21€
Vodna igrača - water friends
Čas dobave: 1 dan od dneva plačila kupnine Dimenzije: 7.4 x 6.4 x 2.8 cm Material: poliester, tkanina Primerno za otroke stare 2. leti + Cena na kos.  ..
6,58€
Brez DDV: 5,39€
Previjalna podloga Ovčka
Previjalna podloga Ovčka Previjalna podloga Ovčka vsebuje čudovit odtis treh zaspanih ovc, v svežih uniseks barvah. Podloga je mehko obložena s peno, ki nudi podporo in udobje med previjanjem plenic. Vodotesen in enostaven za čiščenje. Primerno za večino previjalnih om..
24,63€
Brez DDV: 20,19€
Previjalna podloga Lačna gosenica
Previjalna podloga Lačna gosenica Previjalna podloga Lačna gosenica vsebuje čudovit odtis gosenice, v svežih uniseks barvah. Podloga je mehko obložena s peno, ki nudi podporo in udobje med previjanjem plenic. Vodotesen in enostaven za čiščenje. Primerno za več..
26,71€
Brez DDV: 21,89€
Previjalna podloga Sweet Dreams
Previjalna podloga Sweet Dreams Previjalna podloga Sweet Dreams ima čudovit odtis medvedka, ki leži med rožicami. Podloga je mehko obložena s peno, ki nudi podporo in udobje med previjanjem plenic. Vodotesen in enostaven za čiščenje. Primerno za večino previjalnih omar ..
24,63€
Brez DDV: 20,19€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>