Booking.com
Zaboji za shranjevanje
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Zaboji za shranjevanje

Zaboji za shranjevanje igrač

 

 

Zaboji za shranjevanje igrač KidKraft

 

Zaboji za igrače HABA in KidKraft.

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Zaboj za igrače Sončen Safari
    Zaboj za igrače "Sončen Safari" Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari." Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: ..
213,91€
Brez DDV: 175,34€
Otroška kuhinja in klop v enem Haba
Otroška kuhinja in klop v enem Haba Otroška kuhinja in klop v enem ima zložljive škatle, ki so narejene iz poliesterske prevleke, prav tako jo sestavlja blazina iz pene. Velikost: Višina 72 x širina 36 cm Material: bukove les Poreklo: Nemčija Primerno za o..
212,09€
Brez DDV: 212,09€
Zaboj za igrače Vozila
Zaboj za igrače "Vozila" Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Vozila". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 25 minut Velikost: 82.55 x 39..
219,40€
Brez DDV: 179,84€
Zaboj za igrače Nantucket
Zaboj za igrače Nantucket Zaboj za igrače je odličen zaboj za shranjevanje igrač blagovne znamke KidKraft. Ima 3 predale, ki se enostavno pospravijo. Velikost. 99x42x36 cm Teža: 20.2kg   Material: MDF Proizvajalčeva priporočljiva starost:&n..
181,63€
Brez DDV: 148,88€
Glede na 1 ocen.
Zaboj za igrače Austin - bel Kidkraft
Zaboj za igrače Austin - bel - zaboji za shranjevanje Zaboj za shranjevanje igrač je primeren zaboj, v katerega lahko shranite vse svoje igrače. Primerno za otroke, da se naučijo pospravljati za seboj, za notranji dekor ipd. Velikost: 78 cm x 46 cm x 54 cm  ..
156,57€
Brez DDV: 128,34€
Zaboj za igrače Vrtnica
Zaboj za igrače Vrtnica Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Vrtnica". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 25 minut Velikost: 79.38 x 39..
202,93€
Brez DDV: 166,34€
Zaboj za igrače Austin - roza Kidkraft
S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime vašega malčka na Zaboj za igrače Austin - roza Kidkraft lahko..
156,57€
Brez DDV: 128,34€
Zaboj za igrače - Na kmetiji
Zaboj za igrače Na kmetiji Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti. Velikost: 7..
246,84€
Brez DDV: 202,33€
Zaboj za igrače Dinozavri
Zaboj za igrače Dinozavri Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Dinozavri". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 25 minut Velikost: 80.96 ..
213,91€
Brez DDV: 175,34€
Zaboj za igrače Austin - bež Kidkraft
  Zaboj za igrače Austin - bež - zaboji za shranjevanje S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime va..
156,57€
Brez DDV: 128,34€
Stolček stopnička Na kmetiji
Stolček stopnička Na kmetiji Stolček stopnička za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti...
106,82€
Brez DDV: 87,56€
Zaboj za igrače Princeska
Zaboj za igrače Princeska Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Princeska". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 25 minut Velikost: 79.38 ..
230,37€
Brez DDV: 188,83€
Zaboj za igrače Austin - moder Kidkraft
Zaboj za igrače Austin - moder Kidkraft Velikost: 78x47x50 cm Teža: 18 kg   Material: MDF Proizvajalčeva priporočljiva starost: 1 leto +   OPOZORILO:  Ta izdelek je mišljen za dekoracijo ali sploš..
156,57€
Brez DDV: 128,34€
Zaboj za igrače in klop za otroke
Zaboj za igrače in klop za otroke - 2v1 Na kmetiji Zaboj za igrače in klop za otroke - 2v1 tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno..
180,99€
Brez DDV: 148,35€
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti - pastelna
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti - pastelna Shranjevalna enota s plastičnimi koriti je priročna otroška oprema, ki je namenjena shranjevanju in sortiranju igrač. Otroci se naučijo pospravljati za seboj in tako v sobici ohranijo red in čistočo. Velikost: 83 cm..
148,52€
Brez DDV: 121,74€
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti Shranjevalna enota s plastičnimi koriti je priročna otroška oprema, ki je namenjena shranjevanju in sortiranju igrač. Otroci se naučijo pospravljati za seboj in tako v sobici ohranijo red in čistočo. Velikost: 85x48x80 cm ..
151,33€
Brez DDV: 124,04€
Zaboj za igrače s tremi predalniki Magični Vrt
Zaboj za igrače s tremi predalniki Magični Vrt Zaboj za igrače s tremi predalniki iz tekstila tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Pr..
213,49€
Brez DDV: 213,49€
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti multicolor - 5-delna
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti multicolor - 5-delna Ustvarite območje brez navlake s shranjevalno enoto multi-bin. Shranjevalna enota s plastičnimi koriti je priročna otroška oprema, ki je namenjena shranjevanju in sortiranju igrač. Otroci se naučijo pospra..
96,06€
Brez DDV: 78,74€
Zaboj za igrače Austin - natur Kidkraft
Zaboj za igrače Austin - natur - zaboji za shranjevanje   S ponosom obveščamo, da so na voljo tudi personalizirani izdelki KIDKRAFT za slovenski trg. Ne samo, da gre za nove izdelke, povrhu bodo opremljeni še z imeni vaših malčkov! V kolikor želite dodati ime va..
156,57€
Brez DDV: 128,34€
Zaboj za shranjevanje igrač in klop Magični Vrt
Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 Magični Vrt Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  ..
191,97€
Brez DDV: 157,35€
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti multicolor - 7-delna
Shranjevalna enota s plastičnimi koriti multicolor - 7-delna Ustvarite območje brez navlake s shranjevalno enoto multi-bin. Shranjevalna enota s plastičnimi koriti je priročna otroška oprema, ki je namenjena shranjevanju in sortiranju igrač. Otroci se naučijo pospra..
102,16€
Brez DDV: 83,74€
Step N' Store stopnička - bel
  KidKraft Step "N Store stopnica je čvrsto izdelan stol, ob straneh ima reži, ki omogočajo enostavno premikanje. Step 'N Store stolček omogoča otrokom korak bližje k neodvisnosti, s katerim bodo lažje dostopali do težko dostopnih objektov. Stolček ponuja pred..
72,49€
Brez DDV: 59,42€
Zaboj za igrače Magični Vrt
Zaboj za igrače Magični Vrt Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 25 minut Velik..
219,40€
Brez DDV: 179,84€
Shranjevalna enota natur-bela
Shranjevalna enota natur-bela Spodbujajte svojega otroka, da svoje igrače pobere in pospravi. Ta trojni shranjevalni regal omogoča otroka, da igrače lepo razvrsti in jih loči npr.na knjige,kocke ipd. Shranjevalna enota je priročna otroška oprema, ki je namenjena shranjevan..
97,65€
Brez DDV: 80,04€
Otroška klop Knights
Ta očarljiva otroška klop je velika in za vaše malčke zelo udobna. S tremi zložljivimi predali, ki se zlahka zložijo pod modro oblazinjeno sedežno blazino, klop ne zagotavlja le udobja, ampak preprost, eleganten način za shranjevanje. Veličastna zastava in viseča torba, je ide..
398,65€
Brez DDV: 326,76€
Zaboj za igrače s tremi predalniki Sončen Safari
Zaboj za igrače s tremi predalniki Sončen Safari Zaboj za igrače s tremi predalniki iz tekstila tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  ..
213,49€
Brez DDV: 213,49€
Zaboj za igrače Pirati
Zaboj za igrače Pirati Zaboj za igrače tematskega pohištva iz serije "Pirati". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavljanja: cca. 25 minut Velikost: 85.70 x 53.3..
259,19€
Brez DDV: 212,45€
Otroška klop Rosenfee
Ta očarljiva otroška klop je velika in za vaše malčke zelo udobna. S tremi zložljivimi predali, ki se zlahka zložijo pod roza oblazinjeno sedežno blazino, klop ne zagotavlja le udobja, ampak preprost, eleganten način za shranjevanje. Rožice in viseča torba so odstranljivi, pra..
398,65€
Brez DDV: 326,76€
Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 Sončen Safari
    Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 Sončen Safari Zaboj za shranjevanje igrač in klop 2v1 tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim ..
175,12€
Brez DDV: 143,54€
Zaboj za igrače Donald Duck
Zaboj za igrače Donald Duck Donald Duck ekskluzivna serija dizajniranega otroškega pohištva danskega znamke De Eekhoorn.     Limited edition         Specifikacije    Di..
178,96€
Brez DDV: 146,69€
Zaboj za igrače Zoo
Zaboj za igrače Zoo Zaboj za igrače Zoo vključuje 3 enote dekorirane s prijetnimi živalskimi motivi.  Material: vezana plošča Dimezije: 42 x 33 x 26 (višina) cm Čas dobave: 7 - 30 dni   ..
108,29€
Brez DDV: 88,76€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>