Booking.com
Omare
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Omare
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška omara Matti (bela) - (2-vratni sistem )
      Otroška omara Matti (bela) - HA-7821 (2- vratni sistem ) Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni.   Barvne opcije:   - bela   Material: naol..
1.341,99€
Brez DDV: 1.099,99€
Otroška omara Donald Duck
Otroška omara Donald Duck  Donald Duck ekskluzivna serija dizajniranega otroškega pohištva danskega znamke De Eekhoorn. Limited edition     Specifikacije Dimenzije 182 x 90 x 53 (višina x dolžina x globi..
618,30€
Brez DDV: 506,80€
Polična omara Matti (natur) - HA-8366
  Polična omara Matti (natur) - HA-8366   Barvne opcije:   - natur   Material: naoljen bukov les (natur)   Izdelan v Nemčiji   Dimenzije: 796 mm (dolžina) x 825 mm (višina) x 351 m..
170,79€
Brez DDV: 139,99€
Otroška nočna omarica Donald Duck
Otroška nočna omarica Donald Duck Donald Duck ekskluzivna serija dizajniranega otroškega pohištva danskega znamke De Eekhoorn. Limited edition     Specifikacije Dimenzije 52 x 39 x 36 (višina x dolžina x glo..
142,28€
Brez DDV: 116,62€
Polična omara Matti (natur) - HA-8399
  Polična omara Matti (natur) - HA-8399   Barvne opcije:   - natur   Material: naoljen bukov les (natur)   Izdelan v Nemčiji   Dimenzije: 796 mm (dolžina) x 1879 mm (višina) x 351 ..
280,59€
Brez DDV: 229,99€
Garderobna omara Connect bela
Garderobna omara Connect bela Želite Retro dizajn v otroški sobi? Del našega luksuznega pohištva, ta edinstvena garderobna omara z 2 vrati v belem boru - idealen je za punce i fante (pa tudi za najstnike!) Zdaj bodo svoje stvari pospravljali. .brez izgovorov! Izdelan iz čvrtsge..
391,99€
Brez DDV: 321,30€
Komoda Matti - nižja
Komoda Matti - nižja Komoda Matti je izdelena iz bukovega lesa in gre za visokokakovosten Habin izdelek, ki vključuje 1 polico na levi strani in 1 polico na desni.   Program Matti  - pohištvo za življenje, ki raste z vašim otrokom, narejeno premišljeno, ..
842,04€
Brez DDV: 690,20€
Omara Connect bela s predali
Omara Connect bela s predali Želite Retro dizajn v otroški sobi? Del našega luksuznega pohištva, ta edinstvena garderobna omara z 2 vrati v belem boru - idealen je za punce i fante (pa tudi za najstnike!) Zdaj bodo svoje stvari pospravljali. .brez izgovorov! Izdelan iz čvrtsgea..
450,91€
Brez DDV: 369,60€
Komoda Matti - visoka
Komoda Matti - visoka Komoda Matti je izdelena iz bukovega lesa in gre za visokokakovosten Habin izdelek, ki vključuje 2 polici na levi strani in 2 polici na desni.   Barvne opcije (prosim izberite):   - natur - natur + bela - natur + rumena ..
1.106,70€
Brez DDV: 907,13€
Omara Connect siva s predali
Omara Connect siva s predali Želite Retro dizajn v otroški sobi? Del našega luksuznega pohištva, ta edinstvena garderobna omara z 2 vrati v betonsko sivem boru - idealen je za punce i fante (pa tudi za najstnike!) Zdaj bodo svoje stvari pospravljali. .brez izgovorov! Izdelan iz ..
450,91€
Brez DDV: 369,60€
Predalnik za otroke Na kmetiji
Predalnik za otroke Na kmetiji Predalnik za otroke tematskega pohištva iz serije "Na kmetiji". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Primerno za otroke nad 3.letom starosti. Velik..
179,04€
Brez DDV: 146,75€
Otroška omarica z dvema predaloma Magični Vrt
Otroška omarica z dvema predaloma Magični Vrt Otroška omarica z dvema predaloma tematskega pohištva iz serije "Magični Vrt". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestav..
199,38€
Brez DDV: 199,38€
Predalnik (5-delni) Sončen Safari
    Predalnik (5-delni) "Sončen Safari" 5-delni predalnik tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Velikost: 26.67 x 22..
171,20€
Brez DDV: 140,33€
Otroška omara Matti (3-vratni sistem)
    Otroška omara Matti (natur) - HA-8397 (3- vratni sistem )   Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni. &n..
1.829,99€
Brez DDV: 1.499,99€
Otroška omarica z dvema predaloma Sončen Safari
Otroška omarica z dvema predaloma Sončen Safari Otroška omarica z dvema predaloma tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.  Čas sestavl..
199,38€
Brez DDV: 199,38€
Otroška omara Matti (bela) - (3-vratni sistem )
    Otroška omara Matti (bela) - HA-7822 (3- vratni sistem )   Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni.   Barvne opcije (prosim izberite):   - bela ..
1.951,99€
Brez DDV: 1.599,99€
Otroška omara s štirimi predali - Predalnik Sončen Safari
    Otroška omara s štirimi predali - Predalnik Sončen Safari Otroška omara s štiimi predali oz. Predalnik tematskega pohištva iz serije "Sončen Safari". Pohištvo je ročno izrezljano in ročno pobarvano visoke kakovosti in ustreza vsem evropskim ..
270,27€
Brez DDV: 270,27€
Otroška omara  Matti (2-vratni sistem)
  Otroška omara Matti (natur) - HA-8387 (2- vratni sistem ) Otroška omara Matti vključuje 1 obešalni sistem na levi strani in 1 polico na desni.   Barvne opcije (prosim izberite): ..
1.219,99€
Brez DDV: 999,99€
Predalnik Cuba
Predalnik Cuba Predalnik Cuba angleške blagovne znamke East Coast, s svojim kubičnim dizajnom in zaobljenimi robovi pohištva ustvarja sodoben videz, hkrati pa les ustvarja toplino. Na voljo tudi postelja Cuba s predalom.  Velikost predalnika: d 8..
354,57€
Brez DDV: 290,63€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>