Booking.com
Otroško pohištvo Mathy by Bols
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Otroško pohištvo Mathy by Bols
Otroško pohištvo Mathy by Bols
 
Z veseljem Vas obveščamo, da smo postali uradni zastopniki novega belgijskega dizajniranega pohištva Mathy by Bols za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo. 
 
Mathy by Bols filozofija je osredotočena na tisto, kar pravijo "reaktivna narava'; sposobnost proizvodnje izdelkov iz trajnostnih materialov, ki so najvišje kakovosti, z uporabo najboljših komponent in ročne izdelave dobiti največje rezultate. Mathy by Bols upošteva pri izdelavi tri ključne elemente za vsako izdelano posteljo: ustvarjalnost, vsestranskost in prilagodljivost. Ti elementi so očitno v vsem, kar Mathy by Bols počne. Ustanovljena je bil leta 1987 v Belgiji in je kot znamka postala sinonim za edinstveno zasnovo in kreativno ustvarjalnost. Vsaka postelja je zasnovana, ustvarjena, in končana v popolni harmoniji, ki je privedla Mathy by Bols do mednarodne prepoznavnosti. STASKKA - Vse za otroka je skupaj z Mathy by Bols, sklenila dogovor, da ponudijo te edinstvene otroške postelje in ostalo otroško pohištvo našim strankam v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Ponosni smo, da smo uradni spletni trgovec blagovne znamke Mathy by Bols in verjamemo, da se bodo naše stranke zaljubile v vsak nov dizjaniran kos že na prvi pogled. Priporočamo :)
 
Kmalu v spletni trgovini :)
 
Čas dobave: 4 - 5 tednov od dneva plačila kupnine (dostavna služba ne posluje med vikendi)
 
Naročilo katerega koli izdelka blagovne znamke Mathy by Bols se smatra za izdelek po naročilu. Izdelki so ročno pobarvani in izrezljani. - 5. odstavek 43.č člena ZVPot

 

 
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Otroška nadstropna postelja Treehouse bor enojna - Mathy by Bols
      Otroška nadstropna postelja Treehouse BOR enojna - Mathy by Bols pohištvo Otroška nadstropna postelja Treehouse z enojnim ležiščem priznane dizjanerske blagovne znamke Mathy by Bols bo navdušila vsakega otroka, pa seveda tudi..
2.244,74€
Brez DDV: 1.839,95€
Polica za knjige Louane
Polica za knjige Louane Dizjanirana s strani Christopha Boulina, knjižna polica Louane privlači mlajše in starejše s svojo okroglo in otroško linijo. Njegova izvirna oblika, ki izgleda kot drevo, ustreza v katerem koli interierju. V surovi ali lakirani različici se bo pri..
687,69€
Brez DDV: 563,68€
Polica za knjige Drevo Tess
Polica za knjige Drevo Tess Tako kot drevo v gozdu bo knjižna polica Tess z dimenzijami dolžine 239 cm x globine  55 cm x višine 221 cm ponosno našlo  posebnoi mesto v otroški sobi. Funkcionalno zahvaljujoč svojim 20 policam z globino 24,5 cm, lahko va..
1.501,58€
Brez DDV: 1.230,80€
Otroška postelja Caravan - Mathy by Bols
     Otroška postelja Caravan - Mathy by Bols pohištvo Otroška postelja Caravan priznane dizjanerske blagovne znamke Mathy by Bols bo navdušila vsakega otroka, pa seveda tudi Vas, starše. Otroška postelja v obliki prikolice spodbu..
1.543,29€
Brez DDV: 1.264,99€
Otroška postelja Tent - Mathy by Bols
       Otroška postelja Tent - Mathy by Bols pohištvo Otroška postelja Tent priznane dizjanerske blagovne znamke Mathy by Bols bo navdušila vsakega otroka, pa seveda tudi Vas, starše. Postelji se lahko doda dodatna vzmetn..
1.306,21€
Brez DDV: 1.070,66€
Otroška nadstropna postelja Treehouse bor - Mathy by Bols
    Otroška nadstropna postelja Treehouse BOR - Mathy by Bols pohištvo Otroška nadstropna postelja Treehouse priznane dizjanerske blagovne znamke Mathy by Bols bo navdušila vsakega otroka, pa seveda tudi Vas, starše. Vse, ki ste radi v stiku z ..
2.262,64€
Brez DDV: 1.854,62€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>