Booking.com
Nogometni goli
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Nogometni goli
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Nogometna mreža GoldCup 240
Nogometna mreža GoldCup 240 Vadite nogomet s to robustno mrežo GoldCup 240 z gol steno. Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v športnem oddelku. Material: jeklo Velikost: 240 (širina) x 80 (dolžina) x 120 cm (višina)  Standard EN71! ..
172,02€
Brez DDV: 141,00€
Nogometna mreža Champion 360
Nogometna mreža Champion 360 Vadite nogomet s to robustno mrežo Champion 360 z gol steno. Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v športnem oddelku. Material: jeklo Velikost: 360 (širina) x 100 (dolžina) x 180 cm (višina)  Standard EN71! ..
234,20€
Brez DDV: 191,97€
FamilyFun igralni center
FamilyFun igralni center Standardna dostava vključuje dvojno gugalnico in mrežo, ki jo lahko spremenite v okvir, da igrajo nogomet ali odbojko. FamilyFun mreži so vključeni nihajni kavlji in dve gugalnice za ure in ure zabave. Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v ..
415,71€
Brez DDV: 340,74€
Košarkaški set za otroke Pro
  Košarkaški set za otroke Pro Ta košarkaški set za otroke se lahko uporablja v zaprtih prostorih na najkrajši višini in nato set prestavite na prosto in ga uporabljate na najvišji višini. Ta športna igrača bo motivirala otroke, da postanejo aktivni s tekom, ..
126,87€
Brez DDV: 103,99€
Košarkaški set za otroke Junior
Košarkaški set za otroke Junior Košarkarski set za otroke Junior se lahko uporablja v igralnici ali zunaj na dvorišču. Otroci lahko razvijejo svoje motorične sposobnosti in jih uresničujejo med tekom, lovljenjem in igranjem košarke. Otroci lahko tudi pove..
93,12€
Brez DDV: 76,33€
Odbijalna mreža Rebounder 100
Odbijalna mreža Rebounder 100 Vadite nogomet, odbojko, rokomet, vaterpolo s pomočjo odbijalne mreže Rebounder 100. Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v športnem oddelku. Material: jeklo Velikost: 100 (širina) x 77 (dolžina) x 100 cm (višina)  ..
143,56€
Brez DDV: 117,67€
Nogometna mreža Streetcup 150
Nogometna mreža Streetcup 150 Vadite nogomet s to robustno mrežo Streecup 150 - uporabna za nogomet in na ledu (hokej). Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v športnem oddelku. Material: jeklo Velikost: 150 (širina) x 60 (dolžina) x 60 cm (višina) ..
104,92€
Brez DDV: 86,00€
Nogometna mreža DerbyRun 180
Nogometna mreža DerbyRun 180 Vadite nogomet s to robustno mrežo DerbyRun 180. Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v športnem oddelku. Standard EN71!                   &..
147,62€
Brez DDV: 121,00€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>