Booking.com
Varstvo osebnih podatkov
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Otroške spletne trgovine STASKKA - Vse za otroka

www.staskka.com


Splošni pogoji Otroške trgovine STASKKA - Vse za otroka so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S Spletno Trgovino STASKKA - Vse za otroka (v nadaljevanju »spletna trgovina«) upravlja MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P. kot ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

Ob registraciji v sistem spletne trgovine, si obiskovalec sam določi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo (Geslo si izmislite sami. Zaradi zaščite podatkov naj geslo vsebuje tudi številke in znake). Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Spletna trgovina Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov.

Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja MEDIAL S.P. in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. 

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. 

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP,
  • vrsta brskalnika,
  • čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni trgovini.

Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne trgovine.

Sprememba osebnih podatkov

Uporabnik lahko kadarkoli spremeni svoje osebne podatke, naslov za dostavo in naslov na plačilo. To stori tako, da se prijavi v spletno trgovino in izbere možnost Moj račun.

Uporaba osebnih podatkov

Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka zbira podatke na spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev.

1.  Z registracijo na spletno trgovino STASKKA - Vse za otroka (www.staskka.com), uporabnik dovoljuje, da sme MEDIAL, Interaktivne rešitve, Mirjana Rep S.P. (v nadaljevanju MEDIAL S.P.) kot upravljalec zbirke osebnih podatkov posredovane osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju.

2. Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnika, ki jih je le-ta vnesel ob registraciji (fizična oseba: ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj, državo, telefon ali GSM - neobvezno, datum rojstva - neobvezno, elektronski naslov); pravna oseba: ime, priimek, telefon ali GSM, elektronski naslov – v kolikor iz njega izvirajo osebni podatki).

Prav tako pa se zbirajo tudi naslednji podatki: podatki o nakupih: datum nakupa, vrsta nakupa, vsebina nakupa, vrednost nakupa, način plačila.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil za potrebe izpolnitve naročila (izvajanje transakcije, izstavitev računa, dostava izdelka, vse v zvezi z naročilom) in ostalo z naročilom povezano in potrebno komunikacijo.

Dodatni namen obdelave za katerega uporabnik na podlagi registracije ter sprejemom teh splošnih pogojev poslovanja daje svoje privoljenje, je za fizične osebe, ki so označili da želijo, da bi se naročili na eNovice (newsletter):

- obdelava preteklega nakupnega obnašanja, 
- obveščanje o novostih v ponudbi in poslovanju, 
- pošiljanje reklamnega gradiva in 
- vabil na dogodke 
- ter za obveščanja o nagradnih igrah katerih organizator je MEDIAL S.P.

3. Šteje se, da uporabnik s sprejetjem splošnih pogojev poslovanja na spletni trgovini STASKKA - Vse za otroka (www.staskka.com) in zaključeno registracijo, daje izrecno osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih podatkov.

4. Uporabnik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način (npr. preko elektronske pošte) zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke, za namen neposrednega trženja. Upravljavec bo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5 (petih) dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. prek elektronske pošte) obvestil uporabnika, ki je to zahteval.

5. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so se zbirali oziroma obdelovali.

6. Uporabnik s sprejetjem teh splošnih pogojev poslovanja tudi potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj, v skladu z določbami vsakokratno veljavnega zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi z varstvom osebnih podatkov, lahko uporabnik slednja posreduje na naslov MEDIAL S.P., Ulica A.M.Slomška 5a, 3230 Šentjur ali preko elektronske pošte ne e-naslov info@staskka.com.

 

Ti pogoji začnejo veljati dne 13.05.2013


Šentjur, 13. maj 2013
MEDIAL, Interaktivne rešitve, Staša Rep S.P., Šentjur

 

Dokument lahko odprete s klikom na ikono PDF in tudi prenesete na svoj disk. Za odpiranje potrebujete Acrobat Reader.

Varstvo osebnih podatkov - STASKKABlago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>