Booking.com
Igrala za domačo uporabo
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Igrala za domačo uporabo

Prednosti naših otroških vrtnih hišk:

 

1. AKTIVNA IGRA & TELOVADBA

 

V notranjosti in okoli hiške lahko otroci plezajo in se poganjajo po toboganu.

Vse otroke hiške so opremljene z lastno teraso, medtem ko imajo nekatere tobogan ali pa celo peskovnik.S svojimi edinstvenimi lastnostmi vsaka otroška hiška tako spodbuja otrokovo domišljijo.

Ustvarjalci so tako prepustili pot svoji domišljiji, ko so načrtovali pri razvoju teh edinstvenih otroških hišk. Ni potrebno posebej poudarjati, da je vsaka otroška hiška skrbno oblikovana in izdelana s straševskega vidika. Otroške vrtne hike ne zagotavljajo samo ure in ure zabave, so prav tako robustne, močnih konstrukcij in enostavne za montažo.

 

2. VARNA & ZANESLJIVA

 

Z izbiro otroke vrtne hiške izberete zabavno in varno okolje za igranje vašega otroka. Vse otroške hiške imajo CE certifikat varnosti (v skladu z evropsko direktivo zdravja, okoljskih in varnostnih predpisov). Opravljen imajo preizkus na TÜV izdelek, EN71 in ASTM, ene izmed njastrožjih standardov, ki urejajo kakovost in varnost igrač. Igrala niso primerna za javna igrišča, vendar za domačo uporabo. Za javna igrIšča velja standard EN1176 ter EN1177.

Vse otroške hiške so brušene na gladko površino. Gradnja poševnih oken prav tako preprečuje, da bi se majhni prstki ujeli, medtem ko so magnetki na vratih in oknih otroku prijazni.

Vsa stopnišča imajo ravno tekalno plast, ki omogoča otrokom, da se ob vzpenjanju gor ali dol po stopnicah počutijo popolnoma varne. Prav tako je vrh tobogana opremljena s tračnico, za dodatno varnost.

Vse otroške hiške so bile obdelane z barvili na vodni osnovi za dodatno vzdržljivost. Barvila na vodni osnovi so nestrupena, prav tako s to izbiro barvil varujemo okolje.

 

3. VZDRŽLJIVE & ROBUSTNE

 

Vse otroške hiške niso le lepe na pogled, so tudi močne in robustne. Vse deščice so narejene iz 15mm debelih desk iz cedre, ki se pribijejo v 38mm debelo ogrodje. Okvir in robustna konstrukcija zagotavljajo, da lahko otroška hiška prenese tudi kakšen zunanji udarec. Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

 

Da bi dosegli še večjo vzdržljivost, so vse otroške hiške premazane z zaščitno barvo na vodni osnovi.

 

4. GARANCIJA & SERVIS

 

Kakovost otroških hišk je podprta s petletno garancijo na lesu, v skladu s proizvajalčevimi garancijskimi pogoji. Otroške hiške se prodajajo le preko pooblaščenih trgovcev, kot je Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka.

 

 

 

 

 

 

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Vrtna otroška hiška Emma
Vrtna otroška hiška Emma s toboganom   BREZPLAČNO DARILO: KOMPLET MIZICE IN STOLOV  Otroška hiška Emma, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 180 cm x 340 cm..
1.428,99€
Brez DDV: 1.171,30€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom   Otroška hiška Atka, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Višina 291 Dol..
1.428,99€
Brez DDV: 1.171,30€
Vrtna otroška hiška Stef s toboganom
Vrtna otroška hiška Stef s toboganom   BREZPLAČNO DARILO: KOMPLET MIZICE IN STOLOV  Otroška hiška Stef, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 200 cm x 347 cm..
1.343,62€
Brez DDV: 1.101,33€
Otroški peskovnik z zaščito
Otroški peskovnik z zaščito - vrtna igrala Z otroškim peskovnikom z zaščito, bodo otroci brezskrbno pred soncem kopali zaklad in gradili peščene gradove na svojem dvorišču. Ta čudovit lesen peskovnik je narejen iz vremensko odpornega lesa z zaščito, ki ščiti pese..
252,59€
Brez DDV: 207,04€
Vrtna otroška hiška Iris s toboganom
Vrtna otroška hiška Iris s toboganom     Otroška hiška Iris, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 180 cm x 277 cm x 223 cm   Dolžina tobogana: 120 ..
1.111,79€
Brez DDV: 911,30€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico   Otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Viši..
1.534,72€
Brez DDV: 1.257,97€
Vrtna otroška hiška Tom s toboganom
Vrtna otroška hiška Tom s toboganom   Otroška hiška Tom, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 172 cm x 285 cm x 230 cm   Dolžina tobogana: 120 cm Debeli..
984,91€
Brez DDV: 807,30€
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Espresso bež
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Espresso bež - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji dvojni stolček Espresso bež izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo ..
170,97€
Brez DDV: 140,14€
Vrtna otroška hiška Jesse
Vrtna otroška hiška Jesse   Otroška hiška Jesse, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 180 cm x 118 cm x 167 cm   OPOZORILO: Samo za domačo uporabo. Otroška hiš..
953,19€
Brez DDV: 781,30€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama   Otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! V..
1.640,46€
Brez DDV: 1.344,64€
Vrtna otroška hiška Cabin
Vrtna otroška hiška Cabin     Hiške pošljemo na dom v 8 dneh od dneva plačila kupnine. Naročilo je sprocesirano šele takrat, ko je kupnina vplačana. V kolikor kupnina ni vplačana v 3 dneh od oddaje naročila, naročilo storniramo.   Otro..
440,10€
Brez DDV: 360,74€
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom bež (piknik miza za otroke)
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom bež (piknik miza za otroke) Naša zunanja miza s klopmi in dežnikom je kot nalašč primerna za uživanje obrokov, igranje iger na prostem ob poletnih mesecih.   Prednosti: - lep pikniški dizajn - shramba pod vsa..
236,46€
Brez DDV: 193,82€
Vrtna otroška hiška Julia
Vrtna otroška hiška Julia     Hiške pošljemo na dom v 8 dneh od dneva plačila kupnine. Naročilo je sprocesirano šele takrat, ko je kupnina vplačana. V kolikor kupnina ni vplačana v 3 dneh od oddaje naročila, naročilo storniramo. Otroška hiška ..
605,20€
Brez DDV: 496,06€
Otroška hiška Lodge XXL Plus
Otroška hiška Lodge XXL Plus - Hiška v modro-beli izbiri je trenutno v proizvodnji in še ni na voljo! Možna prednaročila!   Otroška hiška Lodge XXL Plus, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne ..
667,83€
Brez DDV: 547,40€
Vrtna otroška hiška Cabin XL
Vrtna otroška hiška Cabin XL     Hiške pošljemo na dom v 8 dneh od dneva plačila kupnine. Naročilo je sprocesirano šele takrat, ko je kupnina vplačana. V kolikor kupnina ni vplačana v 3 dneh od oddaje naročila, naročilo storniramo.   Ot..
610,90€
Brez DDV: 500,74€
Aktivnostni set Ainsley z gugalnico in toboganom
Aktivnostni set z gugalnco in toboganom Ainsley Naš aktivnostni set Ainsley prav mora biti v središču vašega otroškega igrišča. Dve gugalnici, tobogan in plezalna stena bodo vaše otroke spodbudili h gibanju in aktivnosti, medtem ko domiselne funkcije bodo poskrbele k ne..
606,06€
Brez DDV: 496,77€
Vrtna otroška hiška Laura s toboganom
Vrtna otroška hiška Laura s toboganom   Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Otroška hiška Laura, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki j..
1.111,79€
Brez DDV: 911,30€
Otroška hiška Stoneycreek
      Otroška hiška Stoneycreek   Idealno mesto za aktivno domišljijo, Stoneycreek otroška hiška je polna ustvarjalnih značilnosti. Od vgrajene igralne kuhinje s pečjo na vrhu in servirnega okna do delovnega nabiralnika in z znako..
518,87€
Brez DDV: 425,30€
Vrtna otroška hiška Lodge
Vrtna otroška hiška Lodge     Hiške pošljemo na dom v 8 dneh od dneva plačila kupnine. Naročilo je sprocesirano šele takrat, ko je kupnina vplačana. V kolikor kupnina ni vplačana v 3 dneh od oddaje naročila, naročilo storniramo.   Otro..
337,88€
Brez DDV: 276,95€
Vrtna otroška hiška Simba s toboganom
Vrtna otroška hiška Simba s toboganom   Otroška hiška Simba je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017. Otroška hiška Simba, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. ..
1.428,99€
Brez DDV: 1.171,30€
Vrtna otroška hiška Lisa
Vrtna otroška hiška Lisa    BREZPLAČNO DARILO: KOMPLET MIZICE IN STOLOV  Otroška vrtna hiška Lisa, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 180 cm x 180 cm..
1.217,52€
Brez DDV: 997,97€
Plezalna stena Gorski plezalec
Plezalna stena Gorski plezalec Ta plezalna stena Gorski plezalec omogoča vašim malim raziskovalcem, da gredo na alpsko pustolovščino! Ta edinstvena plezalna stena na prostem bo vašim otrokom pomagala izboljšati ravnotežje in koordinacijo, ko se povzpnejo na..
461,53€
Brez DDV: 378,30€
Vrtna otroška hiška Lodge XL
Vrtna otroška hiška Lodge XL   Hiške pošljemo na dom v 8 dneh od dneva plačila kupnine. Naročilo je sprocesirano šele takrat, ko je kupnina vplačana. V kolikor kupnina ni vplačana v 3 dneh od oddaje naročila, naročilo storniramo.   Otroška..
565,35€
Brez DDV: 463,40€
Vrtna otroška hiška Meeko s toboganom
Vrtna otroška hiška Meeko s toboganom   Otroška hiška Meeko je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017. Otroška hiška Meeko, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnost..
1.111,79€
Brez DDV: 911,30€
Vrtna otroška hiška Marc s toboganom
Vrtna otroška hiška Marc s toboganom    Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Otroška hiška Marc, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ..
1.603,51€
Brez DDV: 1.603,51€
Vrtna otroška gugalnica Sam
Vrtna otroška gugalnica Sam        Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Otroška gugalnica Sam, je narejena iz vzdržljivega les..
1.058,92€
Brez DDV: 867,97€
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom (piknik miza za otroke)
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom (piknik miza za otroke) Naša zunanja miza s klopmi in dežnikom je kot nalašč primerna za uživanje obrokov, igranje iger na prostem ob poletnih mesecih.   Prednosti: - lep pikniški dizajn - shramba pod vsako kl..
237,83€
Brez DDV: 194,94€
Vrtna otroška hiška Baloo s toboganom
Vrtna otroška hiška Baloo s toboganom   Otroška hiška Baloo je popolnoma nov izdelek na evropskem tržišču za leto 2017. Otroška hiška Baloo, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevše..
1.270,39€
Brez DDV: 1.041,30€
Vrtna otroška hiška Milan
Vrtna otroška hiška Milan    Otroška hiška Milan, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 180 cm x 175 cm  Debelina sten otroške hiške je 15 mm, debelina tal ..
1.111,79€
Brez DDV: 911,30€
Vrtna piknik mizica + sistem(peskovnik/voda) Nick
Vrtna piknik mizica + sistem(peskovnik/voda) Nick        Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Vrtna piknik mizica, je narejena iz ..
137,86€
Brez DDV: 113,00€
Otroška hiška Alex
Vrtna otroška hiška Alex   Otroška hiška Aleksander, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 172cmx118cmx174cm.   Debelina sten otroške igralne hišice je..
826,31€
Brez DDV: 677,30€
Vrtna otroška hiška Pumba s toboganom
Vrtna otroška hiška Pumba s toboganom - - POSEBNA AKCIJA (od 28.04. do razprodaje zalog)   Otroška hiška Pumba, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. POSEBNA AKCIJA (od 28.04. d..
AKCIJA
1.111,79€ 975,99€
Brez DDV: 799,99€
Vrtna otroška hiška Robin s toboganom
Vrtna otroška hiška Robin s toboganom   Naročilo je sprocesirano šele takrat, ko je kupnina vplačana. V kolikor kupnina ni vplačana v 3 dneh od oddaje naročila, naročilo storniramo. Otroška hiška Robin, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je ..
825,15€
Brez DDV: 676,35€
Otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge
Otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji stolček Lounge izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo s senčilom podira vse rekor..
148,77€
Brez DDV: 121,94€
Vrtna otroška hiška Alice
Vrtna otroška hiška Alice   Otroška hiška Alice, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 142cmx108cmx95cm.   Debelina sten otroške igralne hišice je 15mm..
551,40€
Brez DDV: 451,97€
Vrtna otroška hiška Akela s toboganom
Vrtna otroška hiška Akela s toboganom   Otroška hiška Akela, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Višina 231 D..
847,46€
Brez DDV: 694,64€
Vrtna otroška hiška Sarah s toboganom
Vrtna otroška hiška Sarah s toboganom   Otroška hiška Sarah, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. Velikost: 172 cm x 373 cm x 290 cm Dolžina tobogana je 220 cm. Debelina st..
1.217,52€
Brez DDV: 997,97€
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji dvojni stolček Lounge izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo s senčilom po..
170,85€
Brez DDV: 140,04€
Vrtna otroška hiška Arthur
Vrtna otroška hiška Arthur   Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Otroška hiška Arthur, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen ..
824,88€
Brez DDV: 824,88€
Vrtna otroška hiška Bogo s toboganom
Vrtna otroška hiška Bogo s toboganom   Otroška hiška Bogo, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Višina 272 Dol..
974,34€
Brez DDV: 798,64€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>