Booking.com
Igrače za vodo in peskovniki
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Igrače za vodo in peskovniki
Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Špricaj in zajemaj - peskovnik in vodna igrača za otroke
    Špricaj in zajemaj - peskovnik in vodna igrača za otroke    Špricaj in zajemaj je peskovnik in vodna otroška igrača v enem, primerna za otroke nad 2.letom starosti. Izberite med peskom ali vodo, naj postane otrokova igra vsestranska! Igr..
129,72€
Brez DDV: 106,33€
Vodni park - vodna igrača za otroke
  Vodni park - vodna igrača za otroke   Vodni park je vodna otroška igrača v enem, primerna za otroke nad 1.5 letom starosti. Vodni stolp zagotavlja ure in ure zabave! Igrača spodbuja aktivno in domiselno igro in je narejena v ZDA.     ..
121,60€
Brez DDV: 99,67€
Vodni park Vodno kolo - vodna igrača za otroke
    Vodni park Vodno kolo - vodna igrača za otroke      Vodni park Vodno kolo je vodna otroška igrača, primerna za otroke nad 1.5 letom starosti. Vlivanje vode skozi lijak, ki aktivira vodno kolo, in se ta razlije v bazen omogoča ur..
114,67€
Brez DDV: 93,99€
Peskovnik za otroke Piratska ladja
  Peskovnik za otroke Piratska ladja Peskovnik za otroke v obliki Piratske ladje bo zagotovil še tako zahtevnega malčka, ki se rad igra v peskovniku in rad ustvarja svoje mojstrovine.  Peskovnik za otroke podira vse rekorde prodaje v Ameriki in  je popo..
275,77€
Brez DDV: 226,04€
Otroški peskovnik z zaščito
Otroški peskovnik z zaščito - vrtna igrala Z otroškim peskovnikom z zaščito, bodo otroci brezskrbno pred soncem kopali zaklad in gradili peščene gradove na svojem dvorišču. Ta čudovit lesen peskovnik je narejen iz vremensko odpornega lesa z zaščito, ki ščiti pese..
252,59€
Brez DDV: 207,04€
Aktivnostni set Ainsley z gugalnico in toboganom
Aktivnostni set z gugalnco in toboganom Ainsley Naš aktivnostni set Ainsley prav mora biti v središču vašega otroškega igrišča. Dve gugalnici, tobogan in plezalna stena bodo vaše otroke spodbudili h gibanju in aktivnosti, medtem ko domiselne funkcije bodo poskrbele k ne..
606,06€
Brez DDV: 496,77€
Vrtna otroška hiška Pumba s toboganom
Vrtna otroška hiška Pumba s toboganom - - POSEBNA AKCIJA (od 28.04. do razprodaje zalog)   Otroška hiška Pumba, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. POSEBNA AKCIJA (od 28.04. d..
AKCIJA
1.111,79€ 975,99€
Brez DDV: 799,99€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>