Booking.com
Otroške gugalnice
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Otroške gugalnice

Prednosti naših otroških vrtnih hišk:

 

1. AKTIVNA IGRA & TELOVADBA

V notranjosti in okoli hiške lahko otroci plezajo in se poganjajo po toboganu.

Vse otroke hiške so opremljene z lastno teraso, medtem ko imajo nekatere tobogan ali pa celo peskovnik.S svojimi edinstvenimi lastnostmi vsaka otroška hiška tako spodbuja otrokovo domišljijo.

Ustvarjalci so tako prepustili pot svoji domišljiji, ko so načrtovali pri razvoju teh edinstvenih otroških hišk. Ni potrebno posebej poudarjati, da je vsaka otroška hiška skrbno oblikovana in izdelana s straševskega vidika. Otroške vrtne hike ne zagotavljajo samo ure in ure zabave, so prav tako robustne, močnih konstrukcij in enostavne za montažo.

2. VARNA & ZANESLJIVA

Z izbiro otroke vrtne hiške izberete zabavno in varno okolje za igranje vašega otroka. Vse imajo CE certifikat varnosti (v skladu z evropsko direktivo zdravja, okoljskih in varnostnih predpisov). Opravljen imajo preizkus na TÜV izdelek, EN71 in ASTM, ene izmed njastrožjih standardov, ki urejajo kakovost in varnost igrač. Igrala niso primerna za javna igrišča, vendar za domačo uporabo. Za javna igrIšča velja standard EN1176 ter EN1177.

Vse so brušene na gladko površino. Gradnja poševnih oken prav tako preprečuje, da bi se majhni prstki ujeli, medtem ko so magnetki na vratih in oknih otroku prijazni.

Vsa stopnišča imajo ravno tekalno plast, ki omogoča otrokom, da se ob vzpenjanju gor ali dol po stopnicah počutijo popolnoma varne. Prav tako je vrh tobogana opremljena s tračnico, za dodatno varnost.

Vse so bile obdelane z barvili na vodni osnovi za dodatno vzdržljivost. Barvila na vodni osnovi so nestrupena, prav tako s to izbiro barvil varujemo okolje.

3. VZDRŽLJIVE & ROBUSTNE

Vse niso le lepe na pogled, so tudi močne in robustne. Vse deščice so narejene iz 15mm debelih desk iz cedre, ki se pribijejo v 38mm debelo ogrodje. Okvir in robustna konstrukcija zagotavljajo, da lahko otroška hiška prenese tudi kakšen zunanji udarec. Hišice so narejene iz lesa cedre, ki je naravno odporen na morebitne škodljivce in vremenske nevšečnosti in nosijo pečat FSC, ki zagotavlja odgovorno ravnanje z gozdovi (za vsako posekano drevo proizvajalec posadi novo drevo). Zaradi zagotavljanja dodatne zaščite je bila hišica premazana s premazi na vodni osnovi, ki so povsem neškodljivi za ljudi ali okolje.

Da bi dosegli še večjo vzdržljivost, so vse premazane z zaščitno barvo na vodni osnovi.

4. GARANCIJA & SERVIS

Kakovost otroških hišk je podprta s petletno garancijo na lesu, v skladu s proizvajalčevimi garancijskimi pogoji. se prodajajo le preko pooblaščenih trgovcev, kot je Otroška trgovina STASKKA - Vse za otroka.

AXI otroške hiške so namenjene za zasebno uporabo. Te otroške hiške se ne sme dati v najem ali postavljati na javnih mestih, kot so šole in vrtci. V primeru najema ali uporabe na javnih mestih, se vsaka garancija razveljavi in druge obveznosti proizvajalca in prodajalca, niso veljavne.

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico   Otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Viši..
1.534,72€
Brez DDV: 1.257,97€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama   Otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! V..
1.640,46€
Brez DDV: 1.344,64€
FamilyFun igralni center
FamilyFun igralni center Standardna dostava vključuje dvojno gugalnico in mrežo, ki jo lahko spremenite v okvir, da igrajo nogomet ali odbojko. FamilyFun mreži so vključeni nihajni kavlji in dve gugalnice za ure in ure zabave. Vabimo Vas k ogledu ostalih naših izdelkov v ..
415,71€
Brez DDV: 340,74€
Gugalnica Nest Swing
Gugalnica Nest Swing Gugajte se s popolnoma novo gugalnico Nest Swing v ovalni obliki in dveh različnih barvah, premera 108 x 83,5 cm. Na voljo v modro-črni ali zeleno-črni barvi.           PODATKI ..
136,92€
Brez DDV: 112,23€
Gugalnica Swibee
Gugalnica Swibee Gugajte se s popolnoma novo gugalnico Swibee v okrogli obliki in dveh različnih barvah, premera 98 cm. Na voljo v modro-črni ali zeleno-črni barvi.     PODATKI Material Kunststof (HDPE..
87,80€
Brez DDV: 71,97€
Vrtna otroška gugalnica Sam
Vrtna otroška gugalnica Sam        Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Otroška gugalnica Sam, je narejena iz vzdržljivega les..
1.058,92€
Brez DDV: 867,97€
Otroška vrtna hiška Liam s toboganom in gugalnico
Vrtna otroška hiška Liam s toboganom in gugalnico   Otroška hiška Liam je popolnoma nova otroška vrtna hiška za leto 2015, ki je narejena iz vzdržljivega lesa cedre. Je odporna na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. OPOZ..
1.799,91€
Brez DDV: 1.475,34€
Otroška vrtna hiška Liam s toboganom in dvema gugalnicama
Vrtna otroška hiška Liam s toboganom in dvema gugalnicama BREZPLAČNA POŠTNINA (velja od 04.05.2017 do razprodaje zalog)   Otroška hiška Liam z dvema gugalnicama in toboganom je popolnoma nova otroška vrtna hiška za leto 2015, ki je narejena i..
AKCIJA
2.282,46€ 2.020,31€
Brez DDV: 1.655,99€
Aktivnostni set Ainsley z gugalnico in toboganom
Aktivnostni set z gugalnco in toboganom Ainsley Naš aktivnostni set Ainsley prav mora biti v središču vašega otroškega igrišča. Dve gugalnici, tobogan in plezalna stena bodo vaše otroke spodbudili h gibanju in aktivnosti, medtem ko domiselne funkcije bodo poskrbele k ne..
606,06€
Brez DDV: 496,77€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>