Booking.com
Vrtne mizice in peskovniki
Dobrodošli v naši spletni trgovini. Prosimo, prijavite se ali pa ustvarite nov račun.


*** Uporabniki Internet Exlorerja in Chrome po novem lahko oddajo naročila preko spletne trgovine.*** Priporočamo takojšnja naročila ali rezervacije na DELUXE otroške hiške, saj gre za ekskluzivne artikle, ki so v omejenih količinah. ***Sprememba zalog je nepredvidljiva in se konstantno spreminja in sicer vsako uro.*** ***Plačila po predračunu Vam ne zagotavljajo artiklov! Preferiramo plačanje s kreditnimi karticami ali paypalom saj lahko naročilo takoj sprocesiramo!***

Vrtne hiške Smartplayhouse Pisalne mize Obročno odplačevanje za uporabnike Abanke Otroška oprema
Otroška hiška Ledeno kraljestvo Disney Pustni kostumi Igralni set Raketa Vrtne mizice in peskovniki Otroška hiška Disney pepelka Hiška za barbie Uptown
Online podpora
Vrtne mizice in peskovniki

Vrtne mize in peskovniki za otroke blagovne znamke Axi.Vabljeni k ogledu preostale ponudbe vrtnih igral.

Prikaz: Seznam / Mreža
Prikaži:
Razvrsti po:
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji dvojni stolček Lounge izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo s senčilom po..
170,85€
Brez DDV: 140,04€
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Espresso
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Espresso - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji dvojni stolček Lounge izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo s senčilom ..
170,85€
Brez DDV: 140,04€
Otroški peskovnik z zaščito
Otroški peskovnik z zaščito - vrtna igrala Z otroškim peskovnikom z zaščito, bodo otroci brezskrbno pred soncem kopali zaklad in gradili peščene gradove na svojem dvorišču. Ta čudovit lesen peskovnik je narejen iz vremensko odpornega lesa z zaščito, ki ščiti pese..
252,59€
Brez DDV: 207,04€
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Espresso bež
Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Espresso bež - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji dvojni stolček Espresso bež izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo ..
170,97€
Brez DDV: 140,14€
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom bež (piknik miza za otroke)
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom bež (piknik miza za otroke) Naša zunanja miza s klopmi in dežnikom je kot nalašč primerna za uživanje obrokov, igranje iger na prostem ob poletnih mesecih.   Prednosti: - lep pikniški dizajn - shramba pod vsa..
236,46€
Brez DDV: 193,82€
Vrtna otroška hiška Pumba s toboganom
Vrtna otroška hiška Pumba s toboganom - - POSEBNA AKCIJA (od 28.04. do razprodaje zalog)   Otroška hiška Pumba, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. POSEBNA AKCIJA (od 28.04. d..
AKCIJA
1.111,79€ 975,99€
Brez DDV: 799,99€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom   Otroška hiška Atka, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Višina 291 Dol..
1.428,99€
Brez DDV: 1.171,30€
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom (piknik miza za otroke)
Zunanja piknik miza s klopjo in dežnikom (piknik miza za otroke) Naša zunanja miza s klopmi in dežnikom je kot nalašč primerna za uživanje obrokov, igranje iger na prostem ob poletnih mesecih.   Prednosti: - lep pikniški dizajn - shramba pod vsako kl..
237,83€
Brez DDV: 194,94€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico   Otroška hiška Atka s toboganom in gugalnico, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! Viši..
1.534,72€
Brez DDV: 1.257,97€
Vrtna piknik mizica + sistem(peskovnik/voda) Nick
Vrtna piknik mizica + sistem(peskovnik/voda) Nick        Čas dobave: max. 8 dni od dneva plačila kupnine (v kolikor kupnina ni vplačana v 2-3- dneh od dneva naročila, naročilo storniramo oz. zavrnemo). Vrtna piknik mizica, je narejena iz ..
137,86€
Brez DDV: 113,00€
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama
Vrtna otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama   Otroška hiška Atka s toboganom in gugalnicama, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne škodljivce, plesen in druge nevšečnosti. BREZPLAČNA POŠTNINA! V..
1.640,46€
Brez DDV: 1.344,64€
Peskovnik za otroke Piratska ladja
  Peskovnik za otroke Piratska ladja Peskovnik za otroke v obliki Piratske ladje bo zagotovil še tako zahtevnega malčka, ki se rad igra v peskovniku in rad ustvarja svoje mojstrovine.  Peskovnik za otroke podira vse rekorde prodaje v Ameriki in  je popo..
275,77€
Brez DDV: 226,04€
Otroška hiška Lodge XXL Plus
Otroška hiška Lodge XXL Plus - Hiška v modro-beli izbiri je trenutno v proizvodnji in še ni na voljo! Možna prednaročila!   Otroška hiška Lodge XXL Plus, je narejena iz vzdržljivega lesa cedre, ki je odporen na različne ..
667,83€
Brez DDV: 547,40€
Otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge
Otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge - vrtna igrala Čas je, da se otroci na prostem sprostijo v stilu. Naš zunanji stolček Lounge izgleda super na vsakem otroškem igrišču. Odprite dežnik in voila!  Otroški ležalnik za plažo s senčilom podira vse rekor..
148,77€
Brez DDV: 121,94€


Blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika, šteje za blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve. Potrošnik nima pravice od odstopa pogodbe iz prvega odstavka 43.č. člena ZVPot. Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Plačila s kreditnimi karticami in paypalom imajo provizijo na ceno izdelka! Provizijo plačilnega instrumenta plača kupec! Več si preberite o naših pogojih poslovanja.Prosim preverite čas dobave artikla pod opisom oz. v modri pasici nad ceno. Vsak kupec ima pravico do odstopa od pogodbe. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) - (43.č člen) ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od dneva prevzema blaga ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ponudnik predlaga, da kupec to stori po elektronski pošti na naslov: info@staskka.com in pisno na sedež podjetja na podlagi posebej zato pripravljenega obrazca Odstop od pogodbe, ki ga najdete v nogi spletne trgovine pod Obrazci. Informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice potrošnika do odstopa od pogodbe sklenjene na daljavo

payment methods
?>