Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Pišite nam

Kontakt

Lokacija

Otroška trgovina Staška - Vse za otroka - igrače& dizajnirano pohištvo
Otroška trgovina Staška - Vse za otroka - igrače& dizajnirano pohištvo
CONSCIOUS.ME, Staša Rep s.p.
Novi trg 8
3000 Celje

Poglej si Google zemljevid
Telefon
+38636209905

Odpiralni čas
Pon-Ned - 24h/7
Podpora strankam: 09-12h, 13h-15h


Komentarji
Ne sprejemamo gotovine, samo plačila po predračunu na naš poslovni TRR, s kreditnimi karticami ali paypalom. We do not accept cash, only payments by pre-calculation to our business account, with credit cards or paypal.

Kontaktni obrazec

Captcha
I have read and agree to the Pogoji poslovanja
Sem prebral/a in soglasam s pravilnikom o varstvu osebnih podatkov. Ta obrazec zbira osebne podatke, kot so vase ime, e-posto in vsebino, da lahko spremljamo komentarje na spletnem mestu. Ce zelite vec informacij, preverite nas pravilnik o zasebnosti, kjer boste dobili vec informacij o tem, kje, kako in zakaj shranjujemo vase podatke. Prebral sem in se strinjam s Varstvo osebnih podatkov